Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
PPT INŽENJERING AD - BEOGRAD

PPT INŽENJERING AD - BEOGRAD

Hidraulika Beograd

GSP

  • Autobus: 23,37,51,511,52,53,55,551,552,553,56l,58,88,91,92,Ada (1,3,4,5),E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Preduzeće PPT INŽENJERING a.d. BEOGRAD predstavlja dobar spoj iskustva i modernog znanja u oblasti fluidne tehnike, mašinstva i upravljanja.

Specijalizovano jedinstveno preduzeće, na širim prostorima Balkana, za projektovanje i izvođenje sistema fluidne tehnike po inženjering principu (elektrohidrauličkih, elektropneumatskih i sistema podmazivanja mašću i uljima pod pritiskom, sa kompletnom automatikom koja podržava takve sisteme).

Veliki broj referenci u zemlji i inostranstvu, u periodu dugom 50 godina najbolji su dokaz našeg postojanja na tržištu i stalnog razvoja. Od konkurencije nas izdvaja to da smo se razvijali u okviru jednog velikog proizvodnog sistema koji raspolaže svim tehnologijama u oblasti fluidne tehnike, koje su stvorile resurs od preko 10.000 različitih proizvoda. Međutim, mi nismo ostali samo u okviru resursa “Prve petoletke”, već smo stekli veliko iskustvo kao projektanti sistema sa komponentama vodećih proizvođača u svetu: BOSCH - REXROTH, VICKERS, ATOS, LINDE, HYDAC…

Naša inženjering ponuda je kompletna: od projektovanja i razvoja, preko izrade, montaže i integracije, do puštanja u rad najraznovrsnijih sistema fluidne tehnike. Pored toga bavimo se i inženjeringom u oblasti rekonstrukcije, reparacija i revitalizacije sistema fluidne tehnike.

U prethodnom periodu realizovali smo oko 2500 projekata u sledećim oblastima:
• na hidroelektranama, branama, brodskim prevodnicama i melioracionim sistemima
• u termoelektranama
• u metalurško-rudarskim postrojenjima
• u građevinarstvu (oprema za podizanje teških tereta, tunelske oplate, pneumatika za vrata, prozore i kapije)
• u brodogradnji
• u procesnoj industriji

Reference PPT INŽENJERING-a su širom Srbije, svih republika bivše SFRJ, zatim u Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Tadžikistanu, Vijetnamu, Grčkoj, Luksemburgu, Malti, Tunisu, Avganistanu, Libiji, Alžiru, Iraku, Etiopiji, Kolumbiji ...

Beogradu smo podarili jedinstven poduhvat podizanja kupole hrama Svetog Save, kao i hidraulične sisteme za scensku tehniku Narodnog pozorišta.

Kompleks zaštitnih objekata Sankt Peterburga od poplava S-2, Rusija (najveći tablasti zatvarač na svetu: širina 116m, težina 2750 tona)
Izgurivač koksa, Sibir, Rusija Rudarske mašine na površinskom kopu, Srbija

Elektro - hidrauličko postrojenje na brani Sficifa, Tunis HE \'Se San 3\', Vijetnam

Foto

PPT INŽENJERING AD - BEOGRAD Hidraulika Beograd
PPT INŽENJERING AD - BEOGRAD Hidraulika Beograd
PPT INŽENJERING AD - BEOGRAD Hidraulika Beograd