Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ABBA HOTEL

ABBA HOTEL

Hoteli Beograd

GSP

  • Autobus: 25, 26, 31
  • Trolejbus: 22

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Broj zvezdica Free WiFi u sobi

Dobro došli u hotel "Abba" !

Hotel Abba je otvoren 2017. godine i nalazi se na samo 500m od autoputa, što ga čini idealnim izborom za poslovne ljude, kao i sve one koji turistički posećuju Beograd. U svom sastavu ima 44 sobe, od kojih je 5 apartmana.

Sve sobe su najmodernije opremljene tako da zadovolje različite ukuse i potrebe. Poseduje 4 zvezdice po internacionalnim standardima.

Osoblje hotela Vam je 24 časa na usluzi i može da organizuje za Vas sve što je neophodno kako bi Vaš boravak u našem gradu bio što komforniji.

Hotel Abba poseduje moderno uređen konferencijski prostor, opremljen uređajima najnovije tehnologije, sa besplatim pristupom wifi internetu, idealan za organizovanje poslovnih sastanaka i seminara.

Na petom spratu se nalazi bar sa terasom, odakle se pruža jedinstven pogled. Hotel Abba pruža besplatan parking za goste, kao i bogat švedski sto svakog jutra. Zadovoljstvo nam je poželeti Vam dobrodošlicu u našem prijatnom ambijentu, gde smo se pobrinuli da se osećate kao kod kuće.

Hotel Abba poseduje 9 Standard 1/1 soba, od kojih je jedna soba namenjena osobama sa posebnim potrebama, prosečne veličine 21 m2, opremljenih prostranim ležajem 140 x 200 cm i ostalim udobnim sadržajem za što ugodniji boravak. Savremeno uređeno kupatilo sadrži tuš kabinu, fen za kosu, kao i besplatnu toaletnu kozmetiku.

Hotel Abba poseduje 15 Standard dvokrevetnih soba, prosečne veličine 28 m2  sa ležajevima 180 x 200 cm koji omogućavaju svim gostima udoban i komforan smeštaj. Kupatila su moderno opremljena i sadrže tuš kabinu, fen za kosu, besplatnu toaletnu kozmetiku.

Hotel Abba poseduje 15 Superior dvokrevetnih 1/2 soba, prosečne veličine 31 m2, sa ležajevima 180 x 200 cm, koji imaju mogućnost razdvajanja na zahtev gosta. Sobe su komforne sa moderno opremljenim kupatilima koja sadrže tuš kabinu, fen za kosu, kao i toaletnu kozmetiku koja je besplatna.

Hotel Abba poseduje 2 apartmana veličine 56 m2, kao i

3 Abba apartmana veličine 56 m2 luksuzno opremljenih, idealnih za poslovne ljude koji su navikli samo na visok standard i najbolje uslove.

Foto

ABBA HOTEL Hoteli Beograd
ABBA HOTEL Hoteli Beograd
ABBA HOTEL Hoteli Beograd
ABBA HOTEL Hoteli Beograd
ABBA HOTEL Hoteli Beograd
ABBA HOTEL Hoteli Beograd
ABBA HOTEL Hoteli Beograd
ABBA HOTEL Hoteli Beograd
ABBA HOTEL Hoteli Beograd

Vrste plaćanja

Kartice