Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
CITY CODE VIZURA

CITY CODE VIZURA

Hoteli Beograd

Korisne informacije


City Code GUEST HOUSE.

CITY CODE smešten je u samom centru Beograda u Dobračinoj ulici broj 26, nedaleko od pešačke zone Knez Mihailove ulice, Kalemegdanske tvrđave, nadaleko poznate Strahinjića Bana ulice, Trga Republike i starog, boemskog dela grada, Skadarlije. Dobra lokacija objekta, omogućava zadovoljenje različitih potreba gostiju, bilo da su u poseti Beogradu poslovno ili turistički. U City Codu dočekaće vas srdačan i ljubazan tim, koji će učiniti sve da vaš boravak učini prijatnim. 

U Zemunu na raspolaganju imate City Code Spa i City Code Bed & Breakfast.

Predstavljamo Vam jedinstveni turističko – sportski kompleks City Code koji se nalazi u tihom delu Zemuna, nedaleko od obale Dunava, u blizini aerodroma „Beograd Nikola Tesla“ i dve saobraćajnice  Beograd – Zagreb (pravac ka Zapadnoj Evropi) i Beograd – Novi Sad (pravac ka Severnoj Evropi). Prednost objekta leži u činjenici da je pogodan kako za poslovni, tako i za sportski turizam. U okviru turističko - sportskog kompleksa, između ulica Cara Dušana i Slavonske nalaze se dva smeštajna objekta, City Code Spa sa 18 dvokrevetnih soba i jednim apartmanom i City Code Bed&Breakfast sa 26 dvokrevetnih soba, dve jednokrevetne i jednim luksuznim apartmanom. Kategorizacija je 3 zvezdice, usluga BB. Sobe sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i sef. Takođe nudi sopstveno kupatilo sa tušem i besplatan bežični internet.

Rađen je po uzoru na svetske Wellness centre, City Code Spa predstavlja idealan prostor za odmor i razonodu, gde svako može pronaći nešto za sebe.

U okviru kompleksa gostima je na raspolaganju moderan SPA centar koji sadrži:

- Bazen

U prijatnom ambijentu SPA dela možete uživati u bazenu sa toplom, slanom vodom.

- Finska sauna

Idealna je za relaksaciju i osveženje. Drvo koje je korišćeno za izradu je abashi drvo, koje se eksploatiše sa Obale Slonovače i poznato je po dobrim izolacionim sposobnostima. Ne zagreva se i ne upija vlagu, pa se na njemu može sedeti i ležati, jer u sebi ne sadrži smolu. Temperatura saune je do 110ºC, uz relativnu vlagu 5-15%. Nakon korišćenja saune, preporučuje se tuširanje hladnom vodom od stopala, ka glavi, čime se simulira imuni sistem i štiti od prehlada, a dobar je trening za srce i krvotok.

- Parno kupatilo

Preporučujemo osobama koje žele opuštanje i na kratko zaboravljanje svakodnevice. Tretman toplom parom stimulira cirkulaciju i opušta mišiće tela. Parno kupatilo možete koristiti nezavisno od ostalih sadržaja ili u kombinaciji sa hidromasažnim bazenom. Idealno je za osobe koje imaju problema sa borama, celulitom i reumatizmom.

- Hidromasažni bazen

Ukoliko ste umorni od napornog rada i želite da se opustite i oslobodite stresa, preporučujemo vam korišćenje hidromasažnog bazena. Opremljen je atraktivnim vodenim slapovima, podvodnim masažnim mlaznicama i reflektorima koji oživljavaju vodu, stvarajući osećaj potpunog užitka.

- Masaža

U ponudi gostima su i masaže koje omogućavaju da se oslobodite napetosti i stresa, uklanjaju bolove i smanjuju celulit. Masaža utiče na celo vaše biće, kako fizički, tako i mentalno. Na vama 
je samo da odaberete masažu koja vam najviše odgovara i prepustite se našim iskusnim terapeutima.

- Bio sauna

Drvo korišćeno za izradu Bio saune je Finska omorika, koja se odlikuje prijatnim mirisom, gustim i zdravim godovima i izuzetno niskim procentom smole. Bio sauna je poznata po tzv. aroma terapiji, koja predstavlja biljnu terapiju, a sastoji se u udisanju isparenja iz morske soli, eteričnih ulja i lekovitog bilja.

- Frizerski saloni

- Kozmeticki salon

- Pediki i manikir

U City Code-u dočekaće vas srdačan i ljubazan tim, koji će učiniti sve da vaš boravak učini prijatnim.

Neposredno uz pomenute objekte su i dve sportske dvorane koje omogućavaju vrhunske uslove za pripremu sportista kao i za rekreativno bavljenje sportom. Kompleks je pogodan za organizovanje team-building-a, a u pripremi je i konferencijska sala, kapaciteta 50-60 ljudi.

Sportsko društvo “Vizura” čine košarkaški klub, odbojkaški klub i plivački klub.U okviru ovih klubova trenira i takmiči se preko 1000 članova, dečaka i devojčica, u svim uzrasnim katergorijama. Seniorski timovi košarkaša i odbojkašica su u vrhu nacionalnih profesionalnih liga Republike Srbije. Sportsko duštvo “Vizura” je dobitnik prestižne nagrade opštine Zemun za izuzetan doprinos razvoju sporta za 2012. godinu.

Sto se tiče same dvorane Vizura predstavlja profesionalnu sportsku dvoranu kapaciteta do 1000 gledalaca sa svim pratećim sadržajima (u kojoj trenutno trenira KK Mega Vizura – ekipa koja se takmiči u ABA ligi) . Pored nje postoji i sportska dvorana „Mala Vizura“ prilagođena za treninge i utakmice mlađih kategorija, kao I teretana opremljena sa svim profesionalnim spravama i rekvizitima. U sastavu sportskog centara „Vizura Sport“ nalazi se i moderna teretana, koja se prostira na oko 120m². Opremljena je najsavremenijim spravama za profesionalno, kao i rekreativno vežbanje.Medicinski centar za fizioterapiju i rehabilitaciju sa najsavrenmnijom opremom neophodnom za obavljanje pomenute delatnosti.

Dođite i vi u našu malu oazu mira.

Foto

CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd
CITY CODE VIZURA Hoteli Beograd