Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FEEL BELGRADE

FEEL BELGRADE

Hoteli Beograd

GSP

  • Autobus: 52, 53, 56

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Broj zvezdica Free WiFi u sobi

FeelBelgrade okuplja tim mladih ljudi koji imaju više od 12 godina iskustva u turizmu, ugostiteljstvu i organizaciji noćnog životu u našem glavnom gradu. Beograd kao centar regiona pa i čitavog Balkana poslednjih godina zahteva sve veću količinu smeštajnih kapaciteta nego bilo koji grad u ovom delu Evrope. Shodno tome smo i došli na ideju da napravimo agenciju i turistički portal koji će imatu u ponudi zaista kvalitetne smestajne kapacitete – apartmane u Beogradu.

U ponudi imamo:

1)Apartmani Bepgrad

 - lokacije apartmana
veličina apartmana
- kategorija apartmana

2)Događaji o Beogradu - široka ponuda svih kako kulturno, tako umetničkih dešavanja u gradu.

3)Znamenitosti Beograda - nudimo informacije o svim znamenitostima grada. 

4)Turističke ture

5) Naše usluge

Tim Feel Belgrade oseća i zna kako ovaj grad diše, jer smo u njemu rođeni i odrasli, te smo uočili da se poslednjih godina povećava broj turista koji posećuje našu prestonicu, što zbog biznisa, što zbog razonode ili razgledanja našeg grada. Zbog svega toga, FeelBelgrade tim Vam omogućava ne samo smeštaj u najsavremenijim i najbolje opremljenim beogradskim apartmanima, nego organizaciju kompletnog boravka, organizovane ture obilaska Beograda, organizaciju noćnog provoda po Vašoj želji, uključujuci restorane, kafane, klubove, festivale, kulturno – umetničke, sportske i muzičke manifestacije kao i sve ostale dodatne informacije vezane za funkcionisanje u Beogradu.

Jednom rečju, želimo da boravak u našem glavnom gradu, krojimo po Vašim željama, ukusima i mogućnostima i da budemo vaši domaćini u prestonici nocnog života i najlepših devojaka Evrope.

Kontakt informacije:

Ime: Feel Belgrade

Adresa: Lomina 44
Skype: feel.belgrade
Viber: +381 65 200 40 03
Facebook:
FeelBelgrade – Feel the difference
Turistički vodič kroz Beograd – apartmani Beograd FeelBelgrade.com

Foto

FEEL BELGRADE Hoteli Beograd
FEEL BELGRADE Hoteli Beograd
FEEL BELGRADE Hoteli Beograd