Zatvori
HOLIMED PLUS POLIKLINIKA Interna medicina Beograd

HOLIMED PLUS POLIKLINIKA

Interna medicina Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 73, 700, 706

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Poliklinika HOLIMED smeštena je u srcu Batajnice i u svom prijatnom ambijentu pruža pacijentima medicinske usluge prateći najviše međunarodne JCI standarde i uz upotrebu najsavremenije tehnologije i ekspertskog znanja i iskustva.

Posebna pažnja poklanja se brizi o pacijentima i kvalitetu svih pruženih usluga kao i nastojanju da u kontinuitetu uvek unapređujemo svoja znanja, metode i tehnologiju da bismo dostigli svetske kriterijume koji večito rastu. Kvalitet usluga naše poliklinike predstavlja ukupnost pozitivnih iskustava pacijenta od prvog telefonskog poziva do poslednjeg kontrolnog pregleda.

Naše osoblje odlikuje se vrhunskom stručnošću i u potpunosti je posvećeno brizi o pacijentima. Uz spoj mladosti i iskustva, naš tim stručnjaka uključuje renomirane lekare eksperte iz svih grana interne medicine, profesore sa Univerzitetske dečije klinike, Vojno medicinske akademije i Instituta za majku i dete.

Cilj nam je da u što većoj meri uspostavimo savremeni holisticki pristup pacijentu, koristeći najnovija dostignuća zapadne medicine ali isto tako i tradicionalne kineske medicine, alternativne i integrativne medicine i savremene tehnologije. Cilj nam je zajednicki integrativni efekat raznovrsnih terapeutskih metoda u prostoru Poliklinike Holimed.

Poliklinika HOLIMED počinje rad sa svim granama interne medicine, pedijatrijom i dermatologijom laboratorijskom dijagnostikom uz mogućnost konsultantskih pregleda otorinolaringologa, urologa, psihijatra, psihoterapeuta, neurologa. U perspektivi ćemo aktivirati oblast kvantne medicine, biorezonantne dijagnostike i terapije i homeopatije.


Vrste plaćanja

Kartice