VIS COMPANY

Inženjering Beograd

Adresa: Ugrinovački put 43.deo, broj 16, Altina
Beograd Telefon: 011/260-5082, 260-1741
Fax: 011/3143-133
Sajt: www.viscompany.com

4/ 5stars

VIS company doo je privatno preduzeće koje je nastalo 1993. godine, a utemeljeno je na tradiciji dotadašnje zanatske radnje Termoklima koja se prvenstveno bavila izvođenjem i popravkom termotehničkih, mašinskih i elektro instalacija. Danas imamo u stalnoj proizvodnji više od 15 različitih proizvoda sa mnogo podvarijanti, koje pravimo u sopstvenim pogonima. Najveći proboj na tržištu smo ostvarili našim proizvodima u oblasti zaštite od požara.

Proizvodi koji se odnose na zaštitu od požara su atestirani u Institutu IMS u Beogradu, atesti se redovno obnavljaju. Raspolažemo i licencom za projektovanje i izvođenje mašinskih instalacija, što je još jedna potvrda našeg razvoja i usavršavanja u pravom smeru.

Redovni smo učesnici i izlagači na Sajmu tehnike u Beogradu, kao i na kongresima KGH u Sava Centru, Beograd. U odeljku Novosti imamo ažurnu listu aktuelnih sajmova, prezentacija i sličnih manifestacija, sa datumom održavanja i brojem štanda na kome izlažemo. Posetite nas sledeći put.

Usluge Iz istih oblasti u kojima vršimo proizvodnju naše preduzeće pruža i usluge, i to podjednako kvalitetno.

Servis i nadogradnja pozarnootpornih klapni 

Remont opreme i instalacija

Projektovanje

Podrška proizvodnji

Trgovina

Zastupanje 

OBAVLJAMO I ZASTUPANJE STRANIH FIRMI ČIJA JE DELATNOST BLISKA NAŠOJ, SA KOMPATIBILNIM PROIZVODNIM PROGRAMOM, ŠTO NAM OMOGUĆAVA DA PRUŽIMO ZAOKRUŽENU PONUDU PROIZVODA I USLUGA NA DOMAĆEM TRŽIŠTU.

MI SMO ZASTUPNICI POZNATOG ŠVEDSKOG PROIZVOĐAČA OVLAŽIVAČA VAZDUHA I DRUGIH PROIZVODA, FIRME MUNTERS EUROPE AB. VRŠIMO PRODAJU, MONTAŽU I SERVIS.

Požarno otporni građevinski elementi

Požarno otporne klapne (protivpožarne klapne, PP klapne)

Obrada i distribucija vazduha

Tu spadaju proizvodi vezani za obradu, distribuciju i filtriranje vazduha u sistemima kanalskog grejanja i razvoda vazduha. To je druga velika grupa naših proizvoda sa kojima smo takođe dugo i uspešno na tržistu, o čemu svedoči referenc lista.
Kanalski elektrogrejači
Automatika za elektrogrejače
Grejno-ventilaciona komora - niskoprofilna
Odsisna hauba
Filteri za vazduh
Kutije za apsolutne filtere
Žaluzine i klapne
Ventili za distribuciju vazduha

Naši ciljevi
Tokom deset godina smo se probili u sam vrh u oblastima termotehnike i zaštite od požara, cilj nam je da lidersku poziciju zadržimo i učvrstimo u godinama koje slede. Poslovanje širimo na nove oblasti, uvodimo nove proizvode, sklapamo nove poslovne aranžmane sa preduzećima u zemlji i inostranstvu - želimo da tako nastavimo. Najvažnije nam je da sačuvamo i opravdamo poverenje koje naši poslovni partneri imaju u nas i u kvalitet naših proizvoda i usluga.