MALI BUTIK KAFE

Kafa Beograd

Adresa: Dimitrija Tucovića 16, Zvezdara
Beograd Telefon: 064/117-0444

4/ 5stars

MALI BUTIK KAFE  nalazi se u srcu Zvezdare, u ulici Dimitrija Tucovića 16, u blizini hotela Zira i namenjen je svim ljubiteljima kafe i toplih napitaka poput čaja, tople čokolade...  Zbog  radnog vremena i brojnih obaveza koje donosi svakodnevnica, sve više ljudi nema vremena za uživanje u omiljenim napicima, ali kako ne treba odustajati od zadovoljstva, naše kafe za poneti su pravo rešenje kako biste spojili lepo i korisno.  Sada možete uživati na putu do posla, fakulteta ili šetnji  i toploj i uvek svežoj kafi.

Uz napitke po veoma niskim cenama od samo 50 dinara, u MALOM BUTIKU KAFE  možete kupiti i sveže mlevenu kafu po ceni od 75 dinara.  Ukoliko Vas put nanese na Zvezdaru, naš i Vaš Butik kafe nalazi se u blizini autobuskog i trolejbuskog stajališta, te Vam dugo čekanje prevoza sada ne mora više biti stresno, već vreme iskoristite uživajući u prelepom ukusu kafe.

Prijatni i nasmejani prodavci tu su za Vas svakog radnog dana u periodu od 9-19 časova. Uvek je pravo vreme za dobru kafu.

Za više informacija posetite i našu Facebook stranicu.  

MALI BUTIK KAFE, DIMITRIJA TUCOVIĆA 16