BAR NA KRAJ SVETA

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Ada Ciganlija bb, Čukarica
Beograd Telefon: 011/3572-978, 065/2497-899

4/ 5stars

Kafe – restoran „ Na kraj sveta“ nalazi se na novobeogradskoj strani Savskog jezera, blizu nudističke plaže, četiri km udaljen od ulazne rampe, pa rekreativcima predstavlja idealno mesto za predah i osveženje. I porodični ljudi mogu stići do nas veoma lako, vozićem koji staje iza kafe – restorana 9.stanica.

Od 400 mesta za sedenje, kako na plaži, tako i na platou u prirodnom okruženju, sigurno ćete sebi pronaći omiljeno mesto za opuštanje.
Pored velikog izbora domaćeg i stranog pića, na raspolaganju vam je i zdrav vitaminski „doping“ sokovima od sveže ceđenog voća i povrća. Restoran nudi raznovrsan meni koji uključuje specijalitete rečne i morske ribe, tradicionalnu kuhinju sa kuvanim jelima, jela sa roštilja, ponešto meksičke kuhinje i razne poslastice, od žita sa šlagom, preko pita, voćnih salata i sladoleda.

Kafe – restoran je za decu obezbedio 2 manja igrališta sa klackalicama, ljuljaškama i bazenima sa peskom. Kupačima su na raspolaganju tuševi i kabine za presvlačenje. Biciklisti imaju rampe za „parkiranje“ svojih dvotočkaša, a ljubiteljima sporta je na raspolaganju i teren za odbojku na pesku.

Organizujemo sve vrste proslava, a od nedavno kafe – restoran „ Na kraj sveta“ , u saradnji sa Dragon boat Savezom organizuje teambuilding evente gde se korisnici usluge upoznaju sa Dragon boat načinom veslanja. Pored dobro osmišljenog sportskog programa ovaj event podrazumeva i kompletan ketering i celodnevni zakup prostora.

Specijalitete tajlandske kuhinje možete probati u restoranu Eat Thai - thai fazon tajlandska kuhinja

FACEBOOK