BITEFARTCAFE

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Mitropolita Petra 8, Palilula // Mali Kalemegdan 2, Stari grad
Beograd Telefon: 011/4080-535, 063/594-294, 063/594-054
E-mail: office@bitefartcafe.com
Sajt: www.bitefartcafe.com

4.5/ 5stars

Bitefartcafe je kafe i klub koji neguje živu svirku uz najbolje kaver bendove u zemlji, kao i koncerte legendarnih domaćih izvođača, kao i inostranih izvođača, koje publika retko ima priliku da čuje u Srbiji.

Ovaj beogradski noćni biser ima dve lokacije:

1. U zimskoj sezoni, klub se nalazi na adresi Mitropolita Petra 8, kod Ustanove kulture Palilula i sportskog centra Pionir.

Novi Bitefartcafe prima 700 osoba, poseduje visoko kvalitetno ozvučenje, rasvetu i vrhunsku ventilaciju. Enterijer je urađen od temelja, tako da svakom gostu bude prijatno. Takođe, gostima će na raspolaganju biti parking novog kluba, te ni o ovom aspektu neće morati da brinu. Zimski prostor je idealno mesto za sve one koji cene mešavinu elegantnog i urbanog enterijera i najbolje žive muzike. Kafe na ovoj adresi radi čitave godine od 10-24h.

Novi Bitefartcafe

https://www.youtube.com/watch?v=CFQ9xSnlPsI&feature=youtu.be

2. Tokom letnje sezone, krajem maja, program kluba se seli na letnju scenu na Kalemegdanu. U srcu Beograda nalazi se skrovište, u kojem ste van gradske vreve preko dana, a u sred gradskih dešavanja kada padne mrak. To je čar BitefArtCafe Summer Stage kafe/ kluba! On vam je na raspolaganju čitav dan.  Verovatno nećete poverovati da je to isto mesto kada se kafić, posle opuštenog dana, uživancije na suncu, odmaranja, sunčanja, surfovanja inernetom, našminka, skocka i pretvori u zanosni noćni klub.

Poput svoje zimske sestre, BitefArtCafe Summer Stage klub je vikendom centar najbolje žive svirke u gradu i velikih svetskih i domaćih imena jazz, soul, funk, pop muzike četvrtkom.

http://www.facebook.com/bitef

https://twitter.com/BitefArtCafe

Takođe na Pinterest, Tumblr i Google + društvenim mrežama

Za više informacija, molim kontaktirajte:
Marijana Olbina, PR manager

Email:
marijana@bitefartcafe.com

www.noviklub.rs

tel: +381 63 594 294