BLUE BAR

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Bulevar Nikole Tesle 3 (hotel Jugoslavija), Novi Beograd
Beograd Telefon: 063/7122-877

4.5/ 5stars

Smešten na atraktivnoj lokaciji kod hotela Jugoslavija, Blue bar predstavlja sjajno mesto u kraju za najbolji provod vikendom. Moderno opremljen klub, profesionalno osoblje, kvalitetna usluga i raznovrstan muzički program garantuju odličnu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Klub Blue bar predstavlja mesto okupljanja svih ljubitelja dobrog provoda, po kome smo postali poznati za kratko vreme. Četvrtak je rezervisan za DJ-a, petak dobru pop-rok svirku, subota takođe. Kao zagrevanje program obično započinjem karaokama, maskembalom ili nekim drugim, interesantnim sadržajima.

Karta pića je veoma bogata i raznovrsna, a cene pristupačne. Pored standardne ponude, pažnja se posebno pridaje vrhunskim raznovrsnim koktelima kao i kratkim pićima i točenim pivima iz celog sveta. Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek je tu da Vas srdačno dočeka i ugosti, sa željom da maksimalno uživate u nezaboravnom provodu.

Ukoliko Vam je potreban adekvatan prostor za žurku, Blue bar je prava adresa za Vas. Organizujemo sve vrste proslava, kao što su: momačke ili devojačke večeri, rođenje ili krštenje deteta. Kapacitet kafića je 50-60 mesta za sedenje ili od 120-150 ljudi za stajanje.

Blue bar je idealno mesto i za svakodnevno uživanje u društvu Vaših prijatelja, kolega ili voljene osobe. Pored vrhunskih italijanskih kafa, u našoj ponudi nalazi se i veliki izbor točenih piva, vina i drugih alkoholnih i bezalkoholnih pića, po pristupačnim cenama.

Telefon za rezervacije i informacije:

Adresa: Bulevar Nikole Tesle 3/1

Mobilni: 063/ 712 28 77

Radno vreme:
- utorak – četvrtak od 09-01h
- petak – subota od 09-03h

Klub Blue bar, Bulevar Nikole Tesle 3/1, hotel Jugoslavija, Novi Beograd