Zatvori
COIN Kafe barovi i klubovi Beograd translate.Član 5 godina

COIN

Kafe barovi i klubovi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 00:00
Utorak 08:00 - 00:00
Sreda 08:00 - 00:00
Četvrtak 08:00 - 00:00
Petak 08:00 - 00:00
Subota 08:00 - 00:00
Nedelja 08:00 - 00:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Parking

Sportski kompleks "Coin" pronaći ćete kod Beogradske Arene na Novom Beogradu u ulici Milentija Popovića broj 72. Sagrađen 2012. godine, balon za rekreativni mali fudbal, sa veštačkom travom na terenu, postao je najpopularnije okupljalište zaljubljenika u ovu sportsku aktivnost.

Moderno izrađen u skladu sa najvišim svetskim standardima, balon za fudbal,,Coin” predstavlja Vaš najbolji izbor kada poželite da se zabavite i razonodite u dobrom društvu. Fizička aktivnost, posebno u zimskom periodu, veoma je važna ukoliko želite da Vaše zdravlje održite na zavidnom nivou. Dovoljno je svega nekoliko puta nedeljno da biste povratili ili održali Vašu fizičku kondiciji.

Sportski kompleks "Coin" Vam takođe nudi:

  • parking za Vaša vozila (zona 3)
  • najmoderniju LED rasvetu
  • sprečenu mogućnost kondenzovanja uz pomoć duple membrane
  • teretanu na otvorenom
  • dečiju igraonicu na otvorenom
  • mogućnost snimanja termina
  • opremu, lopte i markere marke NIKE

Naša teretana na otvorenom, pruža Vam mogućnost da oblikujete Vaše mišiće i uživate u svežem vazduhu, u isto vreme. Ukoliko nas posetite u društvu Vaših mališana, za njih je tu naša dečija igraonica na otvorenom, u kojoj mogu bezbedno da se igraju.

Rekreativni fudbal u balonu, teretana i dečija igraonica na otvorenom.

Vaš savršen izbor, za razonodu i bavljenje sportom.
Balon za fudbal “Coin” Novi Beograd.

U balonu “COIN” treninge održava i škola fudbala za uzrast od 5 do 15 godina.
Škola traje od septembra do jula. U okviru programa škole održavaju se zimski i letnji kamp. Polaznicima škole je omogućeno učešće na više republičkih i međunarodnih turnira u malom fudbalu.

Aprila 2017 škola je učestvovala na međunarodnom turniru u Barseloni.

TEREN

Dimenzije terena za fudbal su 38 x 18 sa martinelama. Pored veštačke trave sa granulatom, balon poseduje i semafor na kom se očitava vreme i rezultat tokom utakmica.

Klimatizovan prostor zimi, sa termogenim grejanjem leti u našem balonu ,,Coin” obezbeđuje idealne uslove za bavljenje sportom.

Mogućnost snimanja termina.

Svlačionice

Posedujemo 4 savremeno opremljene svlačionice, sa centralnom ventilacijom, podnim grejanjem i fenovima za kosu. Budući da je ulaz u svlačionicu omogućen isključivo uz karticu, postignuta je maksimalna bezbednost Vaših stvari.

Kafić

WiFi i 3 smart televizora koji omogućavaju uživo gledanje bilo kog sportskog događaja u svakom trenutku + velika letnja bašta sa pogledom na teren. Vrhunsko točeno pivo!

Iznajmljujemo prostor kafića i bašte za organizaciju rođendana i drugih proslava sa mogućnošću upotrebe fudbalskog terena.

Bašta

U našoj velikoj, luksuzno opremljenoj letnjoj bašti, u toku letnjih meseci, možete da se osvežite uz najbolje točeno pivo u gradu Zatvoreni WiFi i 3 smart televizora omogućavaju da u svakom trenutku uživo pratite bilo koji sportski događaj kao i utakmicu na terenu. Bašta je klimatizovana, idealno mesto za odmor i relaksaciju.

Kutak i igraonica na otvorenom za decu

Ukoliko nas posetite u društvu Vaših mališana, tu naša besplatna dečija igraonica na otvorenom u kojoj mogu bezbedno da se igraju.

 


Video