CORNER CAFFE

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Gospodara Vučića 245, Zvezdara
Beograd Telefon: 060/601-60-66
E-mail: cornercafe@hotmail.rs

4.5/ 5stars

U ulici Gospodara Vučića 245 nalazi se prelepi Cafe Corner koji ne smete zaobići. Bilo da želite da ga postetite tokom dana ili pak da se provedete između 8-01h noću, Cafe Corner će Vam sigurno ulepšati dan kako svojom ponudom i uslugom tako i sjajnim House i pop repertoarom.

Idealan za razonodu i uživanje, naš enterijer je prefinjen, savremen i naravno prelep. Urađena u zlatnoj i bež boji, unutrašnjost kafea poseduje poseban šarm koji će Vam ulepšati svaku posetu, bilo da se odlučite da provedete vreme unutra ili u našoj lepoj bašti. 

Odlično smo mesto za sve ljubitelje prefinjenog provoda koji cene kvalitet koji mi u cafeu Corner uvek stavljamo na prvo mesto. Ne samo naš dizajn i usluga već i odlično urađena rasveta čini naš kafe bar zaista jedinstvenim u Beogradu. Kada je reč o usluzi, možemo se pohvaliti da je besprekorna za šta se stara naše profesionalno osoblje, izuzetna ponuda i pristupačne cene. 

Bilo da ste u potrazi za ludim provodom ili posebnim i značajnim trenucima za pamćenje, sigurno ćete iste pronaći kod nas. Kada nas jednom posetite, brzo ćemo postati vaše posebno mesto zahvaljujući prijatnom ambijentu, odličnoj muzici i atmosferi. 

Naše reči potvrđuju naši verni gosti koji nam se uvek vraćaju, a po broju poznatih ličnosti i viđenijih gostiju iz čitavog grada koji vole da nas posećuju ušli smo već među urbane legende. Vaš kutak odlične zabave, cafe Corner prirediće vam trenutke za pamćenje uz odličnu atmosferu i provod koji će se prepričavati. Naša srca su već osvojena, a na Vama je da sami vidite zašto. 

Vidimo se!

Doručak i sendviči
Predjela
Glavna jela
Paste
Pice
Supe i čorbe
Salate 
Peciva
Dezerti