Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KAFE BAR NOSOROG

KAFE BAR NOSOROG

Kafe barovi i klubovi Beograd

Korisne informacije


Kafe bar Nosorog je savršeno mesto za sve kojima je potreban kratak predah od svakodnevnih obaveza u prijatnom i opuštenom ambijentu. Nalazi se na Vračaru u Kičevskoj ulici 14-16 u  Beogradu. Kod nas možete probati najkvalitetniju kafu, ali i vrhunske ceđene sokove i točeno pivo.

Unutrašnjost kafića prostire se na 50 kvadrata i uređena je u modernom stilu, što Vam garantuje prijatan boravak, uz najveće hitove popularne domaće i strane muzike. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje, koje je uvek tu da Vas srdačno ugosti.

Tokom vrelih letnjih dana, svi posetioci kafića Nosorog mogu da se opuste u prelepoj bašti koja predstavlja idealno mesto za uživanje u omiljenom osvežavajućem piću u društvu Vaših prijatelja, kolega ili voljene osobe.

Kafe bar Nosorog je idealno mesto za početak dana, uz prvu jutranju kafu i novine. Možemo se pohvaliti da u našoj ponudi imamo prestižnu italijansku kafu, koja će Vas oduševiti svojom aromom. Ukoliko želite pravo osveženje i dnevnu dozu vitamina, preporučujemo da probate uvek sveže ceđene sokove.

Za sve ljubitelje ječmenog napitka, tu je veliki izbor točenog piva vodećih domaćih i stranih proizvođača. Sa željom da posetiocima našeg kafića ponudimo samo najbolje, redovno organizujemo promocije najpoznatijih brendova žestokog pića, uz prijatnu atmosferu i dobru zabavu.

Najkvalitetnija kafa, veliki izbor sokova i pića, po najpopularnijim cenama, preporučili su nas kod velikog broja ljudi, kojima je kafić Nosorog postao omiljeno mesto za susret sa dragim osobama. Pozivamo Vas da nas posetite i dozvolite sebi malu dozu hedonizma u relaksirajućem i prijatnom ambijentu našeg kafića.

Kontakt informacije:

Adresa: Kičevska 14-16
Telefon: 011/ 242 98 25
Mobilni: 069/ 441 47 37

Foto

KAFE BAR NOSOROG Kafe barovi i klubovi Beograd
KAFE BAR NOSOROG Kafe barovi i klubovi Beograd
KAFE BAR NOSOROG Kafe barovi i klubovi Beograd