KAFE RESTORAN DRUGA KUĆA

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Šumadijski trg 6a, Čukarica // Ada Ciganlija prva plaža
Beograd Telefon: 011/357-37-45 // 065/8111-244
E-mail: info@drugakuca.com
Sajt: www.drugakuca.com

4.5/ 5stars

Restoran Druga Kuća – Banovo Brdo
Restoran se nalazi na Banovom Brdu, preko puta Opštine Čukarica. Nudimo Vam bogat izbor menija domaće kuhinje i jela sa roštilja uz veliki izbor stranih i domaćih pića i poslastica koji će zadovoljiti kriterijume i najzahtevnijih gostiju.

U prijatnom ambijentu možete uživati i u ponudi dnevnog menija.
Radno vreme je od 08–21h.
Subotom uveče je živa muzika.

informacije: 011 357 3745

Restoran Druga Kuća – Ada Ciganlija
Restoran se nalazi na samoj obali jezera, u mirnom i prijatnom ambijentu Ade Ciganlije. Nudimo Vam bogat izbor menija domaće kuhinje i jela sa roštilja uz veliki izbor stranih i domaćih pića i poslastica koji će zadovoljiti kriterijume i najzahtevnijih gostiju.

informacije: 065 810 1037

Organizacija proslava i venčanja
Restorani Druga Kuća pružaju mogućnost organizacije venčanja, rođendana, krštenja i drugih proslava, kao i porodičnih i poslovnih ručkova. Nudimo Vam bogat izbor menija domaće i internacionalne kuhinje uz veliki izbor stranih i domaćih pića, poslastica, dekoracije i muzike koji će zadovoljiti kriterijume i najzahtevnijih gostiju.

Svojim jedinstvenim izgledom i prijatnim ambijentom restorani Druga Kuća na Adi Ciganliji i Banovom Brdu poseduju 100 mesta za sedenje. Naše ljubazno i profesionalno osoblje pobrinuće se da Vi i Vaši gosti budete usluženi na najvišem nivou.

informacije: 065 810 1037