Zatvori
KOFILIN Kafe barovi i klubovi Beograd

KOFILIN

Kafe barovi i klubovi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:30 - 22:00
Utorak 07:30 - 22:00
Sreda 07:30 - 22:00
Četvrtak 07:30 - 22:00
Petak 07:30 - 22:00
Subota 08:00 - 22:00
Nedelja 09:00 - 22:00

GSP

  • Autobus: 24, 26, 26N, 79, 401N
  • Tramvaj: 2, 5, 10, 12L

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava

Kofilin je lanac malih udobnih kafića za ljubitelje kafe, poreklom iz Sankt Peterburga. Probajte! Na Dorćolu je otvorena prva Kofilin kafeterija u Srbiji.

Volimo kafu i imamo maštu.

Želimo da dokažemo da kvalitet može biti pristupačan, a kafa individualna. Na kraju krajeva ne postoji najbolja kafa – postoji kafa koja je najbolja za VAS.

Sigurni smo da je važno, ne samo napraviti kvalitetnu ukusnu kafu, već i pružati osmeh i stvarati dobro raspoloženje. Sa ponosom možemo da kažemo da koristimo najkvalitetniju ARABIKU, koristimo profesionalnu opremu i proizvode u rukama brižnog bariste koji će pripremiti VAŠU kafu. Jačina, količina, temperatura i vrsta mleka (sa mlečnim mastima, sojino, bez laktoze), količina pene, bilo koji dodatak, najbolji sirupi po vašem ukusu –  ispunjavamo vaše zelje! 

Anatolij Pobožev, osnivač, radio je u kafićima u Sankt Peterburgu od 2010. pre nego što je došao u Srbiju, stekao je bogato iskustvo i želi da ga podeli. Nakon što je saznao da u Srbiji niko ne priprema "sirnike", tradicionalno rusko jelo od sitnog sira, Anatolij je odlučio da se na njih fokusira u svojoj kafeteriji. Momci su naučili kako da sami prave sveži sir, tako da su kolači prefinjenog ukusa, tope se u ustima!

Kolači se mogu jesti sa pavlakom, mlekom, medom, džemom, karamelom ili čokoladom, dodataka ima za svaki ukus! Za najmlađe imamo mini – "sirnike" koji su veoma zgodni za decu, isto tako i za poneti. Pored "sirnika" na meniju je još nekoliko vrsta izdašnih tostova i prilično raznovrstan asortiman domaćih konditorskih proizvoda: brauni, šarlota, kolač od šargarepe i hleb od banane – savršena kombinacija sa kafom. Nadamo se da će se projekat dalje razvijati sa planovima za otvaranje novih kafića u drugim delovima grada.

Radićemo neumorno da postanemo još bolji, još ukusniji!

 


Vrste plaćanja

Kartice