Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MORENO KAFA

MORENO KAFA

Kafe barovi i klubovi Beograd

Korisne informacije


Kompanija Moreno  je distributer savrsene italijanske kvalitetne kafe i esspreso aparata. Nalazimo se u Omladinskih brigada 102 na Novom Beogradu i ne predstavljamo najveću kompaniju po prometu kafe u svetu, već kompaniju koja distribuira samo najkvalitetniju italijansku kafu.

Moreno predstavlja ukus tradicije. Od napuljskih tradicija koje se prenose generacijama, rođena je kafa Moreno. Decenije iskustva su bile potrebne za kafu Moreno da bi dostigla nivo izvrsnosti u pružanju tog nezamenjljivog mirisa i ukusa. Kako bi se miris i ukus italijanske kafe konzumirao i u barovima sirom sveta u različito doba dana, Caffe Moreno preduzela je korake za distribuciju kafe i u Srbiji.

Moreno predstavlja umetnost Napolitanske kafe, tradicije, kojoj je suđeno da  traje. Pravi se od posebnih vrsta kafe, pomoću aparata kojima se vrela voda pod jakim pritiskom propušta kroz krupnije mlevenu kafu, a ceo proces traje oko 30 sekundi. Moreno kafa se tradicionalno služi u porcelanskoj šoljici napunjenoj do pola bez mleka.

Dobru Moreno kafu ćete prepoznati i po penastoj strukturi odozgo. Kafa se služi u porcelanskim šoljicama, koje treba da su suve i zagrejane do 60 ° C. Četiri svojstva koja razlikuju Moreno italijansku kvalitetnu kafu od drugih kafa su: pena, aroma, ukus i miris. Moreno kafa ima poseban ukus koja ne liči ni na jednu stvar.

Kontakt informacije:
Adresa: Omladinskih brigada 102, Novi Beograd
Mobilni: 063/246-163

Foto

MORENO KAFA Kafe barovi i klubovi Beograd
MORENO KAFA Kafe barovi i klubovi Beograd
MORENO KAFA Kafe barovi i klubovi Beograd