CATERING FOOD FEELS GOOD

Ketering Beograd

Adresa: Ivankovačka 6, Vukov spomenik
Beograd Telefon: 065/233-5352
E-mail: foodfeelsgoodbg@gmail.com
Sajt: www.foodfeelsgood.rs

4.5/ 5stars

Food Feels Good Catering firma je osnovana iz želje da zaposlenim osobama priušti zdrav, kvalitetan, pristupačan i pre svega ukusan obrok.

Food Feels Good Catering organizuje proslave firmi, promocije, dečije rođendane, diplomske proslave, proslave Vama važnog datuma ili male proslave u okviru konacelarije. Dostavu hrane obezbeđujemo na unapred dogovorenu adresu.

LUNCH BREAK
Zaposleni ljudi su danas uglavnom preopterećeni obavezama na poslu, a ručak je stavka na koju mislimo uglavnom kada već pregladnimo, a tada uglavnom poručujemo fast Food, pizzu ili neki sličan nezdravi obrok. Food Feels Good timu je u cilju da Vam obezbedi zdrav, energičan, pristupačan obrok i da Vam obrok isporuči u Vašu kancelariju svakog dana. Priuštite sebi kvalitetan Lunch Break.

KORPORATIVNI KETERING 
Food Feels Good Catering u dogovoru sa Vama priprema sveže, zdrave i ukusne obroke za Vaše zaposlene. Jelovnik se pravi na nedeljnom nivou i u dogovoru sa Vama, a obroke Vam isporučujemo na željenu adresu.

DEČIJI ROĐENDANI 
Food Feels Good Catering priprema hranu za dečije rodjendane. Hranu možete izabrati iz naših menija ili možete da napravite potpuno novi meni u dogovoru sa našim šefom kuhinje. Mi Vaše želje pretvaramo u stvarnost. Vaši gosti će sigurno biti oduševljeni našim kanapeima, rolatima, tortiljama i ukusnim korpicama,a naročito salatama. Veliki izbor hrane koju Food Feels Good Catering obezbeđuje zadovoljiće ukuse svih Vaših gostiju, tako da ćete Vi u potpunosti moći da se prepustite zabavi i uživanju sa Vašim gostima.

VAŠ ROĐENDAN
Povodom Vašeg rođendana Food Feels Good Catering priprema za Vas specijalne rođendanske plate, kako biste Vi obradovali i ugostili Vaše kolege na jedan neobičan i originalan način.