Zatvori
NANINA KUHINJA Ketering Beograd

NANINA KUHINJA

Ketering Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 20:00
Nedelja 08:00 - 20:00

GSP

  • Autobus: 77, 79
  • Trolejbus: 28, 40

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom

U srcu svakog posebnog trenutka leži jedinstvena harmonija između ukusa, mirisa i topline. Upravo to ćete doživeti kada se obratite Naninoj kuhinji. Ova čarobna kuhinja nudi mnogo više od običnog obroka - pruža vam priliku da uživate u hrani koja je pripremljena s ljubavlju, pažnjom i pažljivim izborom najkvalitetnijih sastojaka.

Nanina kuhinja je sinonim za nezaboravne trenutke i posebne proslave.

Bez obzira na to da li planirate rođendan, svadbu, godišnjicu ili bilo koju drugu proslavu, Nana i njen tim će se pobrinuti da vaša manifestacija bude savršena. Svojom strašću prema kulinarstvu, Nana stvara čarobne trenutke koji će vas ostaviti bez daha.

Ono što Naninu kuhinju čini posebnom je njena sposobnost da pruži raznolikost ukusa i kreativnost u svakom jelu. Nana i njeni kulinarski čarobnjaci spremno pripremaju domaće torte, kolače, peciva, pite, salate, rolate i mnoge druge ukusne poslastice koje će zadovoljiti i najizbirljivija nepca. Svako jelo je pravo malo remek-delo, ukrašeno sa puno pažnje prema detaljima.

Nanina kuhinja pruža potpunu uslugu - od pripreme hrane do isporuke i posluživanja na vašoj proslavi. To znači da se možete opustiti i uživati u društvu svojih gostiju, dok se Nana i njen tim brinu o svakom kulinarskom aspektu vaše proslave. Takođe, možete se osloniti na njih da će se brinuti o svim posebnim zahtevima, dijetetskim ograničenjima ili alergijama koje vaši gosti mogu imati.

Nana ne pravi samo hranu, ona stvara iskustvo. Njena sposobnost da stvori harmoniju između ukusa, mirisa i atmosfere je neprevaziđena. Njen tim se trudi da svaki obrok bude jedinstveno iskustvo, prilagođeno vašim željama i potrebama.

Kada se odlučite za Naninu kuhinju, odlučujete se za nezaboravne trenutke. Njena ljubav prema kuvanju i posvećenost gostima čine je pravim izborom za sve vrste proslava. Dopustite Naninoj kuhinji da vas vodi na kulinarsko putovanje ispunjeno ukusima i emocijama. Vaša proslava će biti posebna, ne samo zbog hrane, već i zbog ljubavi koja je utkana u svaki zalogaj.

Foto