Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
RESTORAN ĐOKOVIĆ

RESTORAN ĐOKOVIĆ

Ketering Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 19:00
Utorak 07:00 - 19:00
Sreda 07:00 - 19:00
Četvrtak 07:00 - 19:00
Petak 07:00 - 19:00
Subota 07:00 - 19:00
Nedelja 09:00 - 16:00

GSP

  • Autobus: 707

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeRestoran Đoković nalazi se na Altini u ulici Male Pruge 45 u blizini Auto puta za Novi Sad u Beogradu. Skriven od pogleda, restoran Đoković je idealan za bekstvo od urbane svakodnevice. Iako još uvek traži svoje mesto u ugostiteljskoj ponudi grada, izborom Đoković dajemo Vam reč da nećete pogrešiti.

Kada zauzmete svoje mesto u našem prijatnom ambijentu, biće Vam jasno zašto ovaj restoran zaslužuje sve pohvale. Poseban duh našem restoranu daje topao i krajnje neobičan ambijent, u kome svaki detalj, posebno osmišljen, zrači pravom kućnom toplinom i svojom nenametljivošću.

Bilo da je u pitanju ispijanje prve jutarnje kafice, uz prelistavanje dnevne štampe, popodnevni ručak u krugu porodice ili romantična večera u društvu voljene osobe, restoran Đoković je nezaobilazna stanica. Zagolicaćemo Vašu maštu najukusnijim jelima koje ste ikada imali prilike da probate. Susret sa našim jelovnikom baciće Vas na slatke muke! Restoran Đoković uvodi Vas u svet u kome je sve podređeno tome da Vam priušti pravi gastronomski užitak.

U večernjim satima, kada se upale mnogobrojne svetiljke, restoran Đoković dobija posebnu elegantnu i romantičnu notu. Ukoliko želite malo privatnosti, naš separe je idealno mesto za Vas.

Na meniju restorana Đoković nalaze se:

- hladna predjela
- topla predjela
- čorbe
- kuvana jela
- roštilj
- gurmanski specijaliteti
- ribe i morski plodovi
- salate
- poslastice
- hleb
- jela po porudžbini

Karta pića restorana Đoković obuhvata različite tople napitke, domaća i strana alkoholna pića, gazirana i negazirana pića. Najrazličitije vrste vina, koje savršeno dopunjuju ukus jela koje ste odabrali, oplemeniće Vaša čula.

Vaš nabolji izbor kada se odlučite za organizaciju različitih vrsta proslava. Naše ljubazno osoblje veoma rado će Vam izaći u susret i pomoći da Vaš rođendan ili neki drugi vid proslave protekne na nivou. Organizacija proslava u veoma prijatnoj atmosferi, ostaće svakako dugo u Vašem lepom pamćenju.

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite ili jednostavno želite da u toplini Vašeg doma uživate u našim gurmanskim specijalitetima, Đoković  restoran pruža Vam mogućnost kućne dostave naših jela. Kućna dostave omogućena je našim sugrađanima na području Altine i Zemuna.

Telefoni za rezervacije i dostavu:
Mobilni: 064/0085-587
Radno vreme:
- ponedeljak - subota 07:19h
- nedelja 09-16h

Ljubiteljima gurmanskih specijaliteta, velikih porcija srdačno preporučujemo da svrate do nas.

Vaš restoran Đoković Beograd.

Foto

RESTORAN ĐOKOVIĆ Ketering Beograd
RESTORAN ĐOKOVIĆ Ketering Beograd
RESTORAN ĐOKOVIĆ Ketering Beograd
RESTORAN ĐOKOVIĆ Ketering Beograd
RESTORAN ĐOKOVIĆ Ketering Beograd
RESTORAN ĐOKOVIĆ Ketering Beograd
RESTORAN ĐOKOVIĆ Ketering Beograd
RESTORAN ĐOKOVIĆ Ketering Beograd
RESTORAN ĐOKOVIĆ Ketering Beograd