Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ARABESKA BEAUTY

ARABESKA BEAUTY

Kozmetički saloni Beograd
  • Adresa: Požeška 128a (I sprat), Banovo brdo
  • Telefon: 065/6600-200

Korisne informacije


Upotpunite Vašu lepotu kvalitetnim tretmanima za nokte i telo, posetite salon Arabeska Beauty koji se nalazi na Banovom brdu. U relaksirajućem ambijentu našeg salona dočekaće Vas stručno i ljubazno osoblje koje u svom radu koristi preparate izuzetnog kvaliteta renomiranih kozmetičkih kuća. Sa željom da u svakom trenutku budete zadovoljni Vašim izgledom, kozmetički salon Arabeska Beauty nudi Vam sledeće usluge:

- manikir (gel lak, ojačavanje, nadogradnja, izlivanje)
- pedikir (estetski i SPA)
- depilacija (hladnim voskom, toplim-film voskom i šećernom pastom)
- masaža (anticelulit, relax, parcijalna, limfna drenaža, lice, vrat, dekolte)
- profesionalno šminkanje

Pored klasičnog manikir i pedikir tretmana, u prijatnom ambijentu našeg salona nudimo i napredne tehnike za ulepšavanje noktiju: ojačavanje, nadogradnja, izlivanje, kao i gel lak, koji će Vaše nokte učiniti savršenim u svakoj prilici. U našem radu koristimo najkvalitetnije gelove i gel lakove renomiranih proizvođača: Bluesky, OPI i Long nail. Zaboravite na svakodnevno lakiranje i uštedite vreme, jer nova tehnologija gel lakova omogućava Vašim noktima da budu lepi, sjajni i uredni, čak i do 4 nedelje. 

 Pored depilacije hladnim i toplim film voskom, u našem salonu dostupna je i depilacija šećernom pastom Cleopatra. Šećerna pasta je 100% prirodna i ne sadrži hemikalije, a ova vrsta depilacije je manje bolna i neprijatna od klasične depilacije voskom.

U našoj oazi mira možete se opustiti uz raznovrsne masaže tela, lica, vrata i dekoltea. Svim damama koje imaju problem sa celulitom, preporučujemo anticelulit masažu koja je najefikasnije sredstvo u borbi protiv uporne “pomorandžine kore”.

Zablistajte posebnim sjajem u specijalnim prilikama, izaberite usluge našeg profesionalnog šminkera koji će adekvatnom šminkom upotpuniti Vaš kompletan izgled. U našem radu koristimo profesionalnu šminku vrhunskog kvaliteta koju karakteriše veliki izbor modernih boja. Ukras Vaše lepote – salon Arabeska Beauty!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-19h
subota od 10-16h

Kozmetički salon Arabeska Beauty, Požeška 128a, Tržni centar Banovo brdo, Beograd.

Foto

ARABESKA BEAUTY Kozmetički saloni Beograd
ARABESKA BEAUTY Kozmetički saloni Beograd
ARABESKA BEAUTY Kozmetički saloni Beograd