BEAUTY GROUP COSMETICS

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10d/82, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3115-641, 063/850-68-02
E-mail: beautygroup@sbb.rs
Sajt: www payot.rs

4.5/ 5stars

Profesionalna nega lica inspirisana prirodom i savremenim naučnim dostignućima

 www.payot.rs 
www.dr-renaud.rs

Posetite našu drugu prezentaciju GUINOT

Nega kože koja se sprovodi u salonu je postala sastavni i nezaobilazni deo savremenog načina života. Dobra dijagnostika stanja kože i pravilan izbor profesionalne kozmetike i salonskih tretmana su preduslov da koža bude zdrava i lepa. S druge strane, samo dobro pripremljena koža je u mogućnosti da primi i na pravilan način odreaguje na aktivne materije koje su prisutne u preparatima za negu u kućnim uslovima.

U okviru BEAUTY GROUP CENTRA  se godinama  veoma uspešno bavimo profesionalnom negom kože lica i tela. U želji da zadovoljimo zahteve klijenata ali i savremene kozmetologije izabrali smo dva brenda vrhunske francuske profesionalne kozmetike PAYOT i DR RENAUD

PAYOT je kozmetički brend sa internacionalnom reputacijom stvoren 1920.godine izuzetnom vizijom jedne žene: Nađe PAYOT. Daleko ispred svog vremena, ona je bila među prvim ženama lekarima a svoje znanje je iskoristila za istraživanja i otkrića u oblasti nege kože.

Dr Nađa osmislila sistem vežbi lica i posebnu masažnu tehniku koja se i danas primenjuje u okviru PAYOT tretmana. Ona je kreirala specifične jedinstvene tretmane za negu koji deluju u sinergiji sa tehnikama aplikacije. Danas, brend PAYOT je poznat širom sveta, prisutan u 70 zemalja sa preko 7500 objekata u kojima se može isprobati i uživati u tretmanima ali i u luksuznim formulacijama krema. Namenjen svima, bez obzira na životnu dob, nudi jedinstvenu alhemiju između inovativnih formula najnovijih naučnih dostignuća i čulnog doživljaja –izuzetnih tekstura i delikatnih mirisa.

Iz palete tretmana izdvajamo:

- Hydratation essentielle – tretman za dubinsku hidrataciju uz pomoć inovativne biocelulozne kolagenske maske
- My Payot eclat essentielle –namenjen za detoksikaciju na bazi akai i gođi bobica
- Sensi solution – tretman za osetljivu kožu sa sastojcima braon algi i pirinčanih mekinja
- Techni liss solution – za mladalački izgled bez bora i pigmentacija 

Svi tretmani i preparati su klinički testirani a njihova efikasnost je dokazana i potvrđena od strane stručnjaka i klijenata.

Linija za profesionalnu negu DR RENAUD –prirodna kozmetika sa organskim sastojcima je namenjena svima koji žele isključivo prirodne proizvode. Brend je prepoznatljiv po izuzetnom kvalitetu preparata za profesionalnu i kućnu negu. Koristi više od 100 različitih aktivnih sastojaka izolovanih iz cveća, voća i povrća u formulama koje se proizvode u Francuskoj i striktno kontrolišu od strane nezavisne ekspertske laboratorije.

Svaka linija preparata i tretmana se bazira na jednoj biljci:

- hidriranje na bazi organske maline
- nega masne kože pomoću organske limete
- nega osetljive kože na bazi organske kamilice
- za blistav ten organska šargarepa
- anti-age na bazi irisa
- prvi znaci starenja na bazi organske jabuke
- nega zrele kože sastojcima ruže
- izbeljivanje uz pomoć bele dudinje
- BB kreme na bazi kajsije
- linija za negu tela na bazi grejpfruta.

U salonu Vam takođe možemo ponuditi kompletnu paletu preparata za negu  iz programa PAYOT i DR RENAUD. Svi preparati su klinički testirani i mogu ih koristiti osobe sa najosetljivijom kožom.

Naše dugogodišnje iskustvo i vrhunska profesionalna kozmetika PAYOT i DR RENAUD mogu Vam pomoći da rešite različite probleme na koži ali i da je negujete na najbolji način kako bi ona bila dugo zdrava i lepa. U okviru salona možemo da Vam ponudimo:

- preglede kože i stručnu procenu stanja kože lica i tela
- individualni pristup rešavanju problema uz pomoć najnovijih dostignuća kozmetologije
- klinički testirane tretmane i preparate za negu u kućnim uslovima
- elektroepilaciju najdelikatnijih zona lica i tela
- potpunu privatnost u ugodnom ambijentu. 

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati telefonom na 011 311 5641 ili 063 850 6802 ili putem formulara na našim sajtovima  www.payot.rs  i www.dr-renaud.rs Biće nam zadovoljstvo da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

Dr Jadranka Marković