D&S BODY STUDIO

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Vranjska 8, Zvezdara
Beograd Telefon: 065/6336-399
E-mail: ds.bodystudio@hotmail.com

4.5/ 5stars

Facebook

Sve usluge našeg salona su na popustu 20%.

- Frizerske usluge
- Kozmetičke usluge
- Anticelulit programi i programi za mršavljenje
- Masaže
- Popusti na tretmane kose, trajno ispravljanje i na filerski tretman kose

D&S BODY STUDIO - salon lepote je mlad studio koji je osnovan 2008 god.uspešno radi i razvija se vizijom da bude prepoznat kao studio koji je savremen, kvalitetan, poverljiv i posvećen svojim klijentima. Svakodnevno pruža kvalitetnu i savremenu uslugu nege lica i tela i zadovoljava istančan ukus i visok kriterijum svojih klijenata.

D&S BODY STUDIO je mesto za uživanje i negu Vaše lepote. Prijatan enterijer salona učiniće Vas zadovoljnim i opuštenim a ljubazno i visokoprofesionalno osoblje učinice sva za Vas negovan, zdrav i lep izgled.

USLUGE

Vrhunska francuska profesionalna kozmetika nudi ekskluzivne tretmane lica.
Tretmani obuhvataju problematične kože, lifting lica, anti age program, program za osetljivu i kupreoznu kožu, masnu kožu, hidrataciju i ishranu kože.

Thalgo nudi 19 tretmana za negu lica i tako rešava sve probleme kože lica, a ujedno i kompletnu negu lica (maska od algi, hladna morska maska, gelatina verbena, thalgoman, intenzivna hydro maska, seve marine hydra patches, thalgogive maska za učvršćivanje lica, modelling maska , elixir)

NEGA TELA

Nudimo Vam širok spektar programa za profesionalnu negu, namenjenih za efikasnu detoksikaciju organizma, toniranje kože tela kao i mršavljenje i oblikovanje figure. Za kompletan efekat preporučujemo adekvatne preparate za kuĆnu negu. MASKA OD MIKRONIZOVANIH MORSKIH ALGI, FRIGHI-THALGO, THALGOMINCE MASKA.

SAVRŠEN IZGLED BEZ ESTETSKE HIRURGIJE

Zahvaljujući sve većem prozimanju medicine i kozmetike došlo je do pronalaženja aparata čiji su rezultati skoro bili nezamislivi. To je neinvazivna, bezbolna, sigurna metoda alterazivne liposukcije, pomoću koje se bez hiruške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su momentalno vidljivi sa kojom dobijamo gotovo jednake razultate kao kod hiruškog zahvata, ali bez anestezije, bolova i dugotrajnog oporavka.Tajna ove revolucionarne mašine jeste u tome jer pretvara čvrste masne ćelije u tečne i time omogućava njihovo izbacivanje iz organizma.

Zavisno od vrste celulita biraju se odgovarajući programi za oblikovanje stomaka, bedara, bokova, natkolenica i gluteusa. Trajanje tretmana je oko 70 min. i ukoliko se ispostuje pravilna procedura, može se očekivati gubitak masnih naslaga na stomaku od 2 cm do 4 cm po tretmanu a na butinama od 1 cm do 2,5 cm. Tretmani se izvode tri tretmana u toku nedelje.Sa ovim tretmanima se može rešiti problem 'pivskog' stomaka koji je vrlo čest kod muškaraca.

U našem salonu postoje i ove usluge:

Pedikir i manikir
Depilacija hladnim i toplim voskom
Masaže

Profesionalna usluga i pristupačne cene, pravi su razlog da posetite naš salon.