ESTETIC LINE

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Novopazarska 18, Vračar
Beograd Telefon: 011/2450-098, 063/888-5287
E-mail: deananikolic@sbb.rs
Sajt: www.esteticline-nd.com

4.5/ 5stars

Studio ESTETIK LINE osnovan je 1989. godine, sa namerom da u Beogradu pruži usluge visokog kvaliteta, najkvalitetnijim renomiranim preparatima i proverenim aparatima najbolje tehnologije.

U prijatnom, ekskluzivnom ambijentu, možete zakazati:

- kozmetičke tretmane
- pedikir
- manikir
- gel lak, izlivanje i nadogradnju noktiju
- depilaciju
- masažu
- miolift lica
- LPG tretman
- LASERSKU EPILACIJU MALJA, IPL Eterna Gioveneza Quanta system

Kozmetički tretmani rade se visoko brendiranim preparatima, MATIS, GERNETIC I SKEYNDOR.

Možete se odlučiti za najosnovnije tretmane lica, do ekskluzivnih tretmana za hidrataciju, oksigenaciju, regeneraciju i učvršćivanje kože. Posebnu pažnju poklanjamo problematičnoj, aknoznoj koži i uz konsultacije sa lekarom postižemo ubrzano poboljšanje tena.

Pri radu pedikira i manikira, insistiramo na besprekornoj higijeni i sterilizaciji instrumenata i koristimo najkvalitetnije OPI I ESSIE američke lakove, poznate po velikom spektru boja, dugotrajnosti i sjaju.

Depilaciju radimo toplim i hladnim voskom, u zavisnosti od želje klijenta. Posebna pažnja se posvećuje bikini zoni, takozvanoj brazilskoj depilaciji.

Masažu tela radi viši fizioterapeut i možemo Vam preporučiti parcijalnu (samo leđa), anticelulit, relaksacionu i limfnu drenažu. Za tretmane celulita koristimo i najsavremeniji LPG aparat.

Posebno ističemo tretmane laserske epilacije aparatom IPL ETERNA GIOVENEZZA QUANA SYSTEM, koji se u Evropi najviše upotrebljava, zbog dokazanog efekta uništavanja dlaka. PRIUŠTITE SEBI LASERSKU EPILACIJU PO CENAMA KOJE SU PRISTUPAČNE SVAKOJ ŽENI!

Nadamo se da ćete nas posetiti ili raspitati o našem radu i kvalitetu koji traje već 27 godina.

Radno vreme:

- radnim danima od 11 do 20h
- subotom od 12 do 20h

deananikolic@sbb.rs

deanagandi@gmail.com