ESTETIK SLIM STUDIO

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 117/3, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3131-500, 069/616-884, 062/616-884
E-mail: estetikslimstudio@yahoo.com
Sajt: www.estetikslimstudio.co.rs

4.5/ 5stars

Pratite nas redovno na našoj facebook stranici kako bi prvi saznali za nova poklon iznenađenja!!!

**************************

ESTETIK SLIM STUDIO je nastao kao rezultat dugogodišnjeg rada, edukacije i stalnog usavršavanja na polju kozmetologije i fizikalne medicine. Koristeći izuzetno kvalitetne kozmetičke preparate i najsavremeniju aparaturu za negu tela i lica, kojima postižemo brze i zavidne rezultate, zaslužili smo poverenje velikog broja zadovoljnih klijenata. U našem studiu su Vam na raspolaganju:

- KAVITACIJA  je bezbolna i neinvazivna metoda  bazirana na ultrazvuku, koja omogućava brzo, sigurno i efikasno uklanjanje lokalnih masnih naslaga na stomaku, stražnjici, bedrima, bokovima, kolenima, nadlakticama, kako kod žena tako i kod muškaraca!

- LPG TRETMANI najsavremeniji, endermološki aparat, dokazan u borbi protiv celulita, opuštene kože i lokalizovanih masnih naslaga

- MEZOTERAPIJA podrazumeva vrlo efikasnu terapijsku procedure, kojom se u kožu i potkožno tkivo, malim iglama ubrizgavaju kokteli različitih supstanci (lipolitici, vitamini, oligoelementi), u zavisnosti od problema koji želimo da rešimo. Prednosti i primena dermarolera: eliminacija linija i bora, uklanjanje ožiljaka  od akni, eliminacija hiperpigmentacija, smanjenje proširenih pora, minimizacija strija, lifting kože, uklanjanje celulita.

- ELEKTROSTIMULACIJA MIŠIĆA Mišićna aktivnost podstiče se postavljanjem elektroda na problematične, ciljane delove tela, gde stvaraju specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su:uklanjanje masnoća, mršavljenje,uklanjanje celulita, rast tj. povećanje mišićne mase,relaksaciju, eliminaciju toksina itd.

- RADIOTALASNI LIFTING KOŽE Tretman radiotalasima je savremeni, nehiruški metod za zatezanje kože, redukciju celulita i masnih ćelija. 

- MIKRODERMOABRAZIJA  je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakuma, koji ujedno vrše i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.

- HEMIJSKI PILING
Jesen i zima su idealna godišnja doba za tretmane hemijskim pilingom.
Ako želite da vaša koža izgleda mladje, razmislite o hemijskOm pilingU.
Izlaganje suncu, akne ili sam proces starenja kože, dovode do neujednačenog tena, pojave bora ili ožiljaka, dok će tretman hemijskim pilingom dovesti do poboljšanja teksture Vaše kože, uklanjanjem oštećenih površnih slojeva kože.
Hemijskim pilingom možemo tretirati:
-akne i ožiljke od akni
-pege od sunca
-bore
-ožiljke
-koža oštećena suncem
-neregularne pigmentacije kože-melazme
-gruba koža

- TRETMANI LICA klasičan, higijenski tretman i razni, biološki tretmani (ishrana, hidratacija, anti-age tretmani)

- GIPSANE BERMUDE

- MEGASUN SOLARIJUM (ČOKO LAMPE)- AKCIJA- 1 min – 25,00 din

- DEPILACIJA

- MANIKIR, PEDIKIR

- NADOGRADNJA I IZLIVANJE NOKTIJU

RADNO VREME: RADNIM DANIMA 9-21h, SUBOTOM 9-17h