KOZMETIČKI SALON LPG LIFT GROUP

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Svetog Save 19, Vračar
Beograd Telefon: 011/2454-638
E-mail: lpgliftgroup@gmail.com
Sajt: www.lpgliftgroup.rs

4.5/ 5stars

** SEZONSKA AKCIJA ** Ne propustite!

KAVITACIJA 3.000,00 RSD
RADIOTALASNI LIFTING 2.000,00 RSD
MEZOTERAPIJA 3.000,00 RSD
Kontaktirajte nas, i iskoristite ovu specijalnu ponudu.

TRI TRETMANA PO CENI JEDNOG
Ultrazvučna kavitacija + limfna drenaža + LPG= 3000rsd

KAVITACIJA
Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.

Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije - membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.

Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 60min izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija ZAUVEK, a to se vidi po momentalnom smanjenju obima od oko 2-5 cm na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit. Glava aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osećaj toplote i relaksacije su jedine prateće pojave.

Kavitacija je prava metoda za Vas ako pripadate grupi ZDRAVIH žena i muškaraca, svih godina, prosečne telesne težine, koji ne mogu da se oslobode izvesnih upornih naslaga, a uprkos dijetama ili vežbanju, a ne želete da se podvrgnete rizicima, troškovima i oporavku kod hirurške liposukcije. Idealni kandidati su osobe sa BMI (body mass index) od 19 do 30.

Tretmani se rade jednom u sedam do deset dana.

LPG AKCIJA
LPG Lift Group nudi LPG tretmane po specijalnoj promotivnoj ceni.
10 LPG tretmana 8.500,00 RSD
Kontaktirajte nas, i iskoristite ovu specijalnu promotivnu ponudu

LPG
Najprirodniji i najefikasniji metod lečenja celulita uz pomoć svetski priznate metode ENDERMOLOGIJE!
- anti-celulit program
- uklanjanje masnih naslaga
- zatezanje opuštene kože
- uklanjanje bolova u leđima
- sportske povrede
- tretmani post-porođajne figure
- tretmani ožiljaka i opekotina
- tretmani pre i posle liposukcije
- tretmani umornih i teških nogu
- programi sportske masaže
- relaksacione masaže
- tretmani limfnog edema

Radiotalasni lifting RTL
NAJEFIKASNIJI NEHIRUŠKI TRETMAN ZA PODMLAĐIVANJE LICA I VRATA
KOJIM OSOBAMA JE NAMENJEN?

Radiotalasni lifting preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga ali ne i hiriršku intervenciju. Obavlja se preventivno, od 25.te godine života, zbog sprečavanja preranog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.Postupak je jednostavan, potpuno bezbedan, bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Preko regije koja se tretira nanosi se gel, zatim se prelazi malim kupolastim elektrodama, koje isporučuju toplotu u dubinu kože, tako se površina kože ne zagreva.

Efekat liftinga se vidi odmah nakon prvog tretmana.
Na čelu i oko očiju, sitnije bore nestaju, a duboke postaju značajno pliće, nazolabijalne brazde se smanjuju, i koža zateže. U predelu vrata prvo se uočavaju promene starenja kože, nakon radiotalasa značajno se popravlja njen kvalitet.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?
Dugotrajni rezultat u redukciji bora i zatezanju kože postiže se serijom od 3-4 tretmana, u vremenskom razmaku od mesec dana, zbog kumulativne sinteze novog kolagena i elastina. U zavisnosti od starosne dobi i stepena izraženih bora, za održavanje postignutog efekta, preporučuje se 1 do 2 tretmana godišnje.

MIOLIFTING (NEHIRURŠKO PODMLAĐIVANJE)

** A) Preventivni tretmani protiv starenja za osobe oko 25. do oko 35. god.Sa estetsko-kozmetičkom preventivom treba početi što ranije kako bi se koža sačuvala, a njen efekat je:

- sprečavanje pojave bora
- normalizovanje vlažnosti i lučenja masnoće kože
- održavanje dobre zaštitne funkcije kože u svim vremenskim uslovima, čak i u uslovima stresa i umora
- zdrava, mlada, lepa koža uvek

** B) Intenzivni tretmani brzog podmlađivanja i usporenja starenja za osobe oko 35. do oko 45. god.

Proces starenja je u toku: vidna je pojava bora, opuštanje kože, pad mišića lica, podbradak, podočnjaci, umoran izgled, tragovi stresa i nedostatak svežine...
U ovom životnom dobu Mioliftingom se najbrže, najlakše, gotovo senzacionalno, vraća nekadašnja svežina, briše sa lica čak i do 10-tak godina.

Razultat:
- potpuni nestanak malih i sitnih bora
- nestanak podočnjaka, otečenih i teških kapaka
- momentalno zategnuta i sveža koža
- zaustavljanje daljeg starenja (90%) i odmah blaže i mladolike konture lica

** C) tretmani podmlađivanja zrele kože posle 45. godine

Zrela koža gubi osobine vitalnoisti, svežine, zdravlja i lepog izgleda. Koža se opušta (smanjuje se produkcija kolagena i elastina), menja boju (loša cirkulacija), dolazi do biohemijskih i mehaničkih promena... U ovoj fazi koža sporije reaguje na tretmane i zahteva još kompleksniji program. Miolifting se dopunjuje tretmanom laserom. Dermodynamic metoda (vidi dalje) ubrzava aktiviranje kolagenskih i elastičnih vlakana, što znači odmah vidno bolju cirkulaciju.. Takođe je potrebna i dobra biološki aktivna kozmetika.

Efekat je:
- veliko osveženje i hidratacija kože
- bolja zategnutost
- povratak boje i jedrine
- dugoročno usporenje starenja

Miolifting tretmani su idealni i nakon hirurških intervencija zatezanja lica, jer smanjuju ožiljke, ubrzavaju oporavak, a efekat operacije čine dugotrajnim.

IPL laser
- celo telo = 400-800€
- cele noge i bikini = 290€
- bikini zona = 70€
- cele noge = 140€
- ruke = 80€
- pola nogu = 80€
- nausnice = 13€
- pazuh = 40-50€
- grudi = 70-130€
- leđa = 180€
- lice = 50€
- stomak = 20€
- brada = 25€

IPL tretman kože

IPL (Intense pulsed light) je nova, neinvazivna, ne ablativna tehnika rejuvenacije , koja uz pomoć svetlosti, sa širokim dijapazonom talasnih dužina i optimalnom snagom impulsa, ne oštećujući površinu kože rešava najčešće estetske probleme kože lica i tela(akne i ožiljke od akni, fleke od sunca, uporno crvenilo kože, izražene kapilare, bore, slab tonus...)

Termalni efekat IPL-a se ispoljava iniciranjem sinteze kolagenih vlakana, zgušnjavanjem matriksa kože i sveukupno boljim metaboličkim balansom, pa je tako dobrobit tretmana IPL-om višestruka, jer npr. Na tretmanu uklanjanja hiperpigmentacija ili ožiljaka, kao kolateralna dobrobit, dešava se sveukupno poboljšanje teksture kože, brisanje bora i proširenih pora i sprečavanje starenja i prevremenog starenja kože.

IPL - Trajno smanjenje maljavosti-diodni laser za permanentnu redukciju maljavosti
IPL (intenzivno pulsno svetlo)

Današnji rezultati IPL sistema u permanentnoj redukciji maljavosti su klinički dokazano isti ili čak i bolji od lasera koji se smatraju zlatnim standardom.

Mehanizam delovanja:
• Permanentno smanjenje maljavosti se postiže kada se pulsno svetlo talasne dužine od 1064nm veže za pigment u ćelijama folikula dlake pretvarajući svetlosnu enegiju u toplotu i na taj način uništi folikul dlake.

Da bi se postigao željeni rezultat potrebno je 5-8 tretmana (individualno).

Prednosti:
• Pulsno svetlo talasne dužine 1064nm može bezbedno i efikasno da tretira regije kao što su lice i vrat, tamnije tipove kože, tanje i deblje, tamnije i svetlije malje.

Šećerna pasta za depilaciju (20% popusta)

Depilacija šećernom pastom ima prednost u odnosu na klasičnu depilaciju toplim ili hladnim voskom jer se pasta ne lepi za kožu i ne stvara iritacije. Pasta je namenjena jednokratnoj upotrebi i količina koja se koristi pri depilaciji se baca.

Šećerna pasta se koristi pri normalnoj telesnoj temperaturi;
Ovo sprečava ubrzanje cirkulacije uzrokovano zagrevanjem pa je samim tim pogodno za sve tipove kože.

Šećerna pasta ne lomi dlake pri epilaciji;
Zahvaljujući svojoj mekanoj konzistenciji, šećerna pasta tokom epilacije potone dublje u folikul dlake i bolje je obuhvati. Ovo poboljšava epilaciju jer omogućuje da dlaka izađe zajedno sa korenom čime se pospešuje rezultat epilacije i umanjuje bol tokom tretmana.

Epilacija pomoću Šećerne paste smanjuje broj uraslih dlačica ;
S obzirom da se uklanjanje dlaka vrši u smeru rasta dlake, ukoliko eventualno i dođe do pucanja dlake ona ostaje u folikulu u svom prirodnom smeru i ne dolazi do urastanja. Ovakva dlaka nastavlja da raste i kreće se ka površini istim prirodnim putem i ne dolazi do obrnutog smera rasta koji dovodi do urastanja.

Šećerna pasta se ne lepi za kožu;
Pasta uklanja samo suve i izumrle ćelije poput blagog peeling-a što koži pogoduje. S obzirom da se pasta lepi samo za dlaku ali ne i za kožu, osećaj bola pri epilaciji je sveden na minimum. Ovo omogućuje nanošenje paste na isto mesto više puta bez straha od rastezanja kože i jakog bola.

- Za sve delove lica i tela, uključujući i intimne zone
- Bol tokom tretmana epilacije sveden na minimum
- Poboljšanje stanja kože
- Smanjenje broja uraslih dlačica
- Za muškarce i žene
- Nežno za kožu

Desetogodišnje iskustvo našeg medicinskog osoblja, praćenje svetskih i domaćih trendova iz oblasti kozmetologije i fizikalne medicine, kontinuirana edukacija na svim poljima naše delatnosti, kao i rad na savremenoj laserskoj, endermoloskoj i ultrazvučnoj tehnologiji oblikovao nas je u siguran i pouzdan centar, koji Vam strucnošću, ljubaznošću i visokim kvalitetom usluge garantuje uspeh i trajne rezultate u procesu mršavljenja, oblikovanja tela, antiageingu lica.

Pouzdanim, efikasnim i bezbolnim tretmanima, kilogrami se tope za nekoliko nedelja, a celulit vidno smanjuje i nestaje. Estetski i lifting tretmani, podmlađuju kožu lica i vrata, vraćajući mladalački sjaj i lepotu. Stručan LPG, FACE & BEAUTY tim povešće Vas na put sigurnosti u sebe i svoj izgled, što svaku osobu dovodi ne samo do lepote i unutrašnjeg zadovoljstva, nego i do životnog uspeha!