Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
NO+VELLO

NO+VELLO

Kozmetički saloni Beograd

Korisne informacije


Centri specijalizovani za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje NO+VELLO©

Bezbolni i efikasni rezultati!

Zaboravite na bolne i agresivne metode depilacije kao što je vosak, ili vrlo kratkoročne i neugodne kao što su brijači, i pristupite novoj metodi depilacije. Fotoepilacija sa intenzivnom pulsirajućom svetlošću (IPL) je nova metoda depilacije koja garantuje uklanjanje neželjenih dlaka efikasno, dugotrajno, ugodno i bezbolno! 

Napokon imate priliku da se posvetite sebi! Bilo da ste žena ili muškarac, rešite se dlačica za samo 3500 din po zoni/sesiji

No+Vello© je svetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje kože. Kompanija je osnovana u novembru 2007. i ima preko 1.300 centara u 15 zemalja i to u Španiji, Engleskoj, Italiji, Portugaliji, Brazilu, Meksiku, Poljskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Gruziji, Švajcarskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Andori, Sloveniji, Hrvatsku I Bosni i Hercegovini.

Neželjene dlake na licu i telu mogu biti traumatične za žene i muškarce. Većina metoda koje su pristupačne danas ne nude dugotrajno rešenje za taj problem i mogu biti bolne i skupe. IPL tehnologija napokon vam daje alternativu, tako da možete reći zbogom neželjenim dlakama i uživati u glatkoj i zdravoj koži iz dana u dan. IPL fotoepilacija je trenutno najefikasniji tretman, bezbolan je, a mi Vam ga nudimo po jedinstvenoj tarifi od 3500 din!

Naš koncept jedinstvene tarife je veoma jednostavan: bez obzira koji deo tela se tretira, cena po sesiji je uvek ista: 3500 din. Naša pionirska, inovativna i atraktivna jedinstvena tarifa od 3500 din po zoni i sesiji revolucionirala je tržište fotoepilacije i učinila da ista bude pristupačna svima uz aparate visoke tehnologije koji daju odlične rezultate na različitim delovima tela, dobijajući na kraju depilaciju koja je efektivna, dugotrajna, superiorna i ni u čemu slična metodama depilacije koje su nam bile poznate do sada.

Cilj No+Vello© je popularizirati fotoepilaciju, za kojom vlada velika potražnja, a koja je do sada bila namenjena samo visoko pozicioniranom društvu radi njene cene.

Zaboravite na vosak i brijače, pristupite našoj jedinstvenoj tarifi i otkrijte s nama novu dimenziju depilacije za samo 3500 din! 

PROSKIN tretmani

Ultrazvučno čišćenje lica

Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru lepote. Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoću sa kože, a pri tome je ne oštećuje.
Ne upotrebljava hemijske proizvode, uklanja mrtve ćelije i reaktiviše cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulišući tako stvaranje kolagena i obnavljanje ćelija.
No+Vello oprema za čišćenje lica kombinuje, na efektivan način, ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava da se primeni tretman adekvatan za svaku kožu posebno.

Postiže da koža bude čista na brz i efikasan način:
• Hidriranija, glatkija i nežnija koža
• Minimizuje pore
• Smanjuje mlitavost kože na licu
• Poboljšava obnavljanje ćelija i proizvodnju kolagena

U skladu sa No+Vello politikom, nastavlja se sa jedinstvenom tarifom koja je od nas napravila lidere.

KOZMETIKA NO+VELLO

No++Vello je razvio asortiman kozmetičkih proizvoda kako bi pomogao vašoj koži da ostane nežna i hidrirana i između tretmana.

Revitalizujući facijalni fluid s L-askorbinskom kiselinom (vitamin C) neutrališe slobodne radikale, ima značajan antioksidativni efekat i doprinosi stimulaciji kolagena. Idealan proizvod kojim se efekti dobijeni našim tretmanima za podmlađivanje kože mogu udvostručiti i bolje održati. Jedinstven sastav aktivnih supstanci pružiće veći sjaj i vitalnost vašoj koži čineći je blistavom.

Facijalna i telesna hidrozaštitna emulzija doprineće tome da vaša koža bude bolje hidrirana i pre i nakon tretmana foto-epilacije i pomoći će da se ubrza proces regeneracije kože nakon tretmana zahvaljujući delovanju aloe vere i čileanske divlje ruže (Rosa Mosqueta).

Ove proizvode potražite samo u Centrima No+Vello.

Radno vreme:

Ponedjeljak - Petak: 09:00-20:00h
Subota: 09:00–18:00h

Takođe nas možete posetiti na adresi:
Svetogorska 45  
011/322 03 03

starigrad@nomasvello.rs

Radno vreme:

Ponedelja – Subota: 09–21h
Nedelja: 09-16h

Facebook: www.facebook.com/NoVelloBiH

Twitter: https://twitter.com/NoVelloFranUK

Foto

NO+VELLO Kozmetički saloni Beograd