SALON LEPOTE HELENA

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Gornjogradska 9, lokal 7, Zemun
Beograd Telefon: 064/151-84-22

4/ 5stars

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA HELENA

Kozmetički salon "Helena" pronaći ćete u Gornjogradskoj 9, u Zemunu, u Beogradu. Prostor našeg salona za negu Vašeg lica i tela, postoji i radi već dugo godina obuhvatajući na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga, namenjenu isticanju Vaše lepote.

Okupivši u veoma prijatnom ambijentu našeg salona, vrhunski tim profesionalnih kozmetičara, možemo da Vam omogućimo kvalitetnu uslugu, koja će istaći Vašu ženstvenost i ukloniti sve nesavršenosti koje narušavaju Vaš estetski izgled.

Usluge koje Vam "Helena" kozmetički salon nudi su:

- japansko iscrtavanje obrva
- depilacija
- solarijum
- manikir
- gel lak
- pedikir
- tretmani lica
- korekcije obrva
- izlivanje noktiju
- masaža
- mezoterapija 

Budući da je zadovoljstvo pojedinca sopstvenim izgledom imperativ modernog doba, nastojimo da Vam svojim radom omogućimo da se apsolutno zaljubite u Vašu figuru i lepo lice.
Uz depilaciju po izboru u našem salonu, željeni delovi Vašeg tela biće besprekorno glatki, a manikir i pedikir tretmani će učiniti da Vaše ruke i stopala ostave pozitivne utiske na ljude koje susrećete.

Kako bi makar na kratko pobegli od svakodnevnih problema, proporučujemo Vam da doživite jedinstveno iskustvo opuštajućih masaža u našem salonu. Zahvaljujući svojstvu dodira da budi životnu energiju i uspostavlja harmoniju sa duhom i telom pojedinca, masaža predstavlja najprirodniji način da Vaše telo učinite spremnim za nove izazove.

Budite lepi, negovani i zadovoljni izgledom Vašeg lica i tela.

U službi Vaše lepote i jedinstvenosti.
Kozmetički salon Helena, Zemun, Beograd.

FACEBOOK

INSTAGRAM