Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
UBAVICA STUDIO LEPOTE

UBAVICA STUDIO LEPOTE

Kozmetički saloni Beograd

Korisne informacije


Naš salon pozicioniran je na samom početku Altine na Ugrinovačkom putu br. 16n/lokal 4 i jako nas je lako pronaći. Ukoliko idete prevozom do nas možete doći autobuskim linijama 81 i 707, čim uđu na Altinu druga stanica je naša. Ukoliko ipak idete autom imate garantovan parking ispred salona.

Radno vreme:
Radno vreme salona od 11-21h svim danima sem nedelje.
Nedelja – zakazivanje i happy hour (svake nedelje po jedan sat posvetićemo Vama)

Salon je zapoceo sa radom 08.07.2015. i već više od godinu dana uspešno se razvijamo u svim sferama našeg poslovanja.

Mi smo specijalizovan kozmetički studio koji ima malo drugačiji pristup radu i okrenuti smo pre svega zdravom ulepšavanju naših inače prelepih žena.
To ustvari znači da radimo manikir i pedikir isključivo sa preparatima i trajnim lakovima koji dišu i ne oštećuju nokat američke firme CND SHELLAC – čiji smo sertifikovani salon na teritoriji Zemuna.

Imamo NAJBOLJI SOLARIJUM MEGASUN 7000 sa novim choco lampama i dokazano žene sa problematičnim tenom dobijaju prelepu boju uz naše stručne konsultacije oko minutaža i korišćenja krema.
Radimo specijalizovane relax-terapeutske masaže sa posebnim aromatskim i energetskim uljima u fantastičnom ambijentu, kao i posebne ANTICELULIT MASAŽE sa limfnom drenažom i oblikovanjem tela za čije rezultate GARANTUJEMO.

Takođe, naš salon pruža usluge svih vrsta DEPILACIJA sa visoko kvalitetnim voskovima najnovije generacije obogaćenim posebnim anestetičkim sprejevima za ublažavanje bola i ostalom kozmetikom za posebne regije tela.

Ono što nas razlikuje od ostalih jeste posvećenost klijentu u potpunosti od atmosfere do usluge i naši klijenti se kod nas Uvek vraćaju i verni su nama i našim uslugama.

 

Foto

UBAVICA STUDIO LEPOTE Kozmetički saloni Beograd
UBAVICA STUDIO LEPOTE Kozmetički saloni Beograd
UBAVICA STUDIO LEPOTE Kozmetički saloni Beograd