Zatvori
MACROVITA PRIRODNA KOZMETIKA Kozmetika Beograd

MACROVITA PRIRODNA KOZMETIKA

Kozmetika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 20, 29
  • Trolejbus: 21

Dodatne Lokacije

MACROVITA PRIRODNA KOZMETIKA

 

Macrovita je prva grčka kompanija koja je koristila kozmetiku maslinovog i arganovog ulja. Maslinovo ulje koje dolazi iz Grčke, smatra se do danas najboljim na svetu, a kao kozmetički sastojak ističe se neverovatno pozitivan efekat na naše telo, lice i kosu.

Macrovita prirodna kozmetika je pionir u eliminaciji parabena i hemijskih konzervansa. Sastojci koji se koriste u proizvodnji Macrovita proizvoda su takođe bez parabena (PARABEN FREE) i Vegan Friendly.

Prirodna kozmetika Macrovita sadrži bogatstvo od preko 200 prirodnih sastojaka. Biljni sastojci se dobijaju u najpovoljnijoj, sunčanoj klimi Grčke. Među njima nalazimo biljna ulja iz semena drveća u kišnim šumama Amazona u Peruu i Brazilu (Cupuacu), ši buter, kao i sastojke iz drveća koje raste u Maroku (arganovo ulje).

Macrovita ima portfolio proizvoda koji pokriva sledeće grupe proizvoda: Nega licaNega telaNega kosePrirodna kozmetika za muškarcePrirodna kozmetika za decuPrirodna kozmetička uljaPrirodna kozmetika za zaštitu od suncaMini pakovanja i Poklon paketi.

Neki najprodavanijih proizvoda su: Kreme za licebuteri za teloprirodni dezodoransigelovi za tuširanjelosioni za telošamponi za kosuregeneratori za kosumaske za kosušamponi protiv opadanja kose i drugi.

Svi Macrovita proizvodi se mogu kupiti kako preko on-line prodavnice www.macrovita.rs tako i preko partnerske mreže prodavnica.

Sve Macrovita proizvode možete kupiti preko naše internet prodavnice www.macrovita.rs. Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva pomoć oko naručivanja Macrovita proizvoda, kontaktirajte nas na telefon 063/1011-955.