Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ

ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ

Kućni aparati Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 20:00
Utorak 07:00 - 20:00
Sreda 07:00 - 20:00
Četvrtak 07:00 - 20:00
Petak 07:00 - 20:00
Subota 07:00 - 20:00
Nedelja 07:00 - 20:00

GSP

  • Autobus: 610, 605, 904

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Preduzeće TZR Škundrić (Robna kuća Škundrić) čija je osnovna delatnost trgovina na malo i veliko kao i proizvodnja materijala u građevinarstvu i pod robnom markom Kron Baustoffe, već više od 15 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije. Zahvaljujući širokom asortimanu robe, sa više od 40.000 artikala u ponudi, kao i vrhunskoj usluzi, naše preduzeće je steklo poverenje velikog broja potrošača.

Od samih početaka 2000. godine, Škundric robna kuća je uspela da se uspešno pozicionira na tržištu Srbije, pretežno na tržištu opštine Surčin. Usled razvoja posla i osluškivanja potreba kupaca, prva radnja sa gvožđarskom robom otvorena je 2000. godine u objektu površine 50m2 u Jakovu. Kako su se poboljšala kretanja na tržištu, preduzeće Škundrić robne kuće je svake godine sve više napredovalo i širilo svoje kapacitete, pa već 2005. godine širi postojeće objekte. Od 2005. godine asortiman u maloprodajnom objektu se proširuje i na prodaju bele tehnike kao i prodaju auto delova (preko puta našeg objekta u Jakovu).

R.K. Škundrić je za 15 godina postojanja izgradio maloprodajni objekat od 800m2 i magacinski prostor od ≈2.000 m2, čime je postao prepoznatljiv brend i omiljeno mesto kupovine na teritoriji opštine Surčin. Zbog prepoznatljivostii pozicije koju robna kuća Škundrić ostvaruje na tržištu, ovaj maloprodajni lanac ce i dalje nastaviti svoj razvoj i uspešno pružati usluge svim potrošačima.

Pored širokog asortimana gvožđarske robe, boja, lakova, alata, elektromaterijala i rasvete, u našim maloprodajama može se pronaći i veliki izbor proizvoda poznatih proizvođaća bele tehnike i audio video tehnike kao što su Gorenje, Philips, Braun, Favorit, Rowenta, Vox, Vivax. Takođe, zastupljen je program laminata, vrata kao i keramičkih pločica renomiranih proizvođača.

U okviru naše firme nalazi se proizvodni pogon za praškaste materijala – Kron Baustoffe.

U našoj ponudi se, između ostalog, nalazi:

- Električni alat (alat za spajanje, brusilice, bušilice, glodalice, oštrači, pištolji za vreli vazduh, polir mašine, rende, testere, usisivači, zavrtači i ostali električni alat)
- Ručni alat (alat za spajanje, brusni maaterijal, čekići, sekire, cevni alat, dleta, rende, gletarice, mistrije, špahtle, klešta, ključevi, libele, ravnjače, makaze, merni alat, molersko-farbarski alat, noževi i sečiva, odvijači, pinovi, pribor za podmazivanje, pištolji za silikon, sekači za staklo i keramiku, sekači, špicevi, probijači, setovi alata, stege, testere, trake, turpije, zatezači, ekspanderi i ostali ručni alat)
- Baštenski alat (ašovi, lopate, motike, cerade, freze, kosačice, kose, srpovi, lančane testere, pribor za orezivanje, pribor za pumpe i hidropake, pribor za zalivanje, prskalice, pumpe, hidropaci, zaštitne rukavice, sekire, testere, trimeri za travu, trimeri za živicu, usisivači-duvači lišća, vile, grabulje, skupljači lišća i ostali baštenski pribor)
- Pneumatski alat (kompresori, pneumatski alat, pribor za pneumatiku)
- Stacionirane mašine (stubne bušilice, kombinovane mašine, mašine za pločice i kamen i slično)
- Kompletna ponuda auto delova, akumulatora kao što su Varta, Topla i auto oprema (patosnica, strugači za led, prsluci, brisači, kanapi za vuču, rotaciona svetla...)
- SERTIFIKOVANI OTKUP STARIH AKUMULATORA PO NAJBOLJIM CENAMA NA TRŽIŠTU
- HTZ oprema (zaštitna obuća, odeća, maske, naočare, rukavice i ostala zaštitna oprema)
- Koferi i kutije za alat
- Vijčana roba (tiple i vijci)
- Pribor za domaćinstvo (električni kuhinjski aparati, kanapi i užad, merdevine za domaćinstvo, noževi, posuđe, pribor za čišćenje i ostali pribor za domaćinstvo)
- Oprema za građevinarstvo (gipsani elementi, građevinska oprema i stolarija, keramičke pločice, merdevine, sanitarije i ostalo)
- Grejna tela (grejalice, uljani radijatori, klime, kaloriferi, sporeti, peći)
- Oprema za zavarivanje (aparati i pribor za zavarivanje, gorionici)
- Pribor za mašine (pribor za alat za spajanje, brusilice, bušilice, glodalice, mašine za pločice, oštrače, pištolje za vreli vazduh, rende, testere, usisivače i ostale mašine)
- Elektrooprema (prekidači i konektori, produžni kablovi, rasveta i ostala elektro oprema)
- Agregati
- Perači pod pritiskom i pribor
- Bicikli i oprema (bicikli za decu i odrasle, delovi i dodatna oprema za bicikle)
- Baštenske garniture
- Ulja za maziva za alate i mašine
- Proizvodi od plastike (veliki izbor)
- Pelet, briketi raznih vrsta (bukva, ugljena prašina...)
- Proizvodi iz naše proizvodnje:
- IZO-FIX (lepak za stiropor i stirodur)
- K-111 (lepak za keramiku – unutrašnja i spoljašnja primena)
- K-109 (lepak za keramiku – unutrašnja primena)
- K-119 FLEX – SPECIAL (lepak za lepljenje mermera, granita, pločice na pločicu, kamene vune, gas beton blokova (Siporex), gips karton ploča, podno grejanje

Mi nudimo paletu proizvoda od proizvođača koji poseduju CE, TÜV, ISO i sve ostale prepoznatljive standarde.

Foto

ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd
ROBNA KUĆA ŠKUNDRIĆ Kućni aparati Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate