Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Kućni ljubimci, pet shop Beograd

Potreban Vam je pet shop u Beogradu? Ne znate gde je najpovoljnija hrana i oprema za Vašeg ljubimca? Ovde se nalaze pet šopovi u Beogradu, iskoristite priliku i kontaktirajte ih, tako saznajte i uporedite cene hrane za pse, mačke, ptice… cene ogrlica za ljubimce… jednostavno sve što Vam je potrebno kako bi Vaš kućni ljubimac bio srećan.

NOVO!!!Otvoren je salon za šišanje pasa na adresi Braće Jerković 201e (BOBI GROOMING).Sve informacije možete dobiti na broj telefona 060/484-30-48.BOBI PET SHOP se nalazi u Meštrovićevoj ulici na Voždovcu, kao i u ulici Braće Jerković preko puta okretnice...
1. PET SERVICE LITTLE BLACK DOG, Adresa: Garsija Lorke 2g, Karaburma, 062/870-3829, 011/2994-726 2. CHEZ TEJA, Adresa: Marijane Gregoran 46, Palilula, 062/870-38293. VASPITANJE, OBUKA I ŠIŠANJE PASA, Adresa: Ibarski put 162, Veliki borak, 069/199-0671 Pet...

FAQ

Mogu li obaviti kupovinu u pet shop prodavnicama online?

Mnoge pet shop prodavnice nude mogućnost kupovine putem interneta ili dostave proizvoda na vašu adresu. Na ovoj strani našeg portala možete pronaći brojeve telefona na koje se možete raspitati o mogućnostima.

Mogu li naručiti specifičan proizvod koji pet shop prodavnice u našoj zemlji nemaju na stanju?

U velikom broju slučajeva pet shop prodavnice će rado naručiti proizvode za kojima postoji potražnja klijenata. Možete se posavetovati o tome sa prodavcem ili raspitati postoji li adekvatna zamena za proizvod koji vam je potreban.

Da li u pet shop prodavnicama mogu dobiti savete veterinara?

Osim ako sama prodavnica nije naglasila da upošljava veterinara, ipak je najbolje za savete o zdravlju svog ljubimca otići u profesionalnu veterinarsku ambulantu ili ordinaciju. Zaposleni u pet shop prodavnicama vas mogu posavetovati o kvalitetu i primeni proizvoda koje nude, ali verovatno ne i o zdravstvenim pitanjima vašeg ljubimca.

Mogu li kupiti kućne ljubimce u pet shopovima?

Iako postoje pojedini pet shopovi koji takođe prodaju sitne kućne ljubimce, najveći broj se ipak ograničava na prodaju hrane, medicinskih i higijenskih proizvoda za kućne ljubimce, igračaka i dodatne opreme.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere