Zatvori
FRIZERSKI SALON ZA PSE I MAČKE HOGAR Kućni ljubimci, pet shop Beograd translate.Član 5 godina

FRIZERSKI SALON ZA PSE I MAČKE HOGAR

Kućni ljubimci, pet shop Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota 10:00 - 17:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Trolejbus: 19, 21, 22, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

FRIZERSKI SALON ZA PSE I MAČKE HOGAR

Nekada u Zemunu, pa u bloku 70 na Novom Beogradu, Južnom Bulevaru, pa u Maksima Gorkog, danas u Vojislava Ilića 40, na Vračaru.

U našem salonu se šišaju, trimuju i uređuju sve rase pasa. Takođe, radimo sve vrste frizura od higijenskih do izložbenih. Obzirom da je trimovanje naša uža specijalnost, gotovo da smo jedini salon u kome se oštrodlaki psi pripremaju isključivo trimovanjem. Zato su nam poseban ponos šnauceri, fox terijeri, erdel terijeri, oštrodlaki jazavičari, velški terijeri i drugi oštrodlaki psi koji dolaze na tretman u naš salon.

Pored oštrodlakih pasa u našem salonu svakodnevno možete sresti pse za čije je šišanje obavezno predhodno kupanje, feniranje i iščesljavanje kao što su pudle, bisoni, bolonjezeri, maltezeri, jorkšir terijeri, shi cui i drugi slični psi. Budući da se radi o vrlo osetljivim psima posebnu paznju posvećujemo kvalitetu šampona i balzama koje koristimo. Naravno, svaki pas dobija i besplatno sečenje noktiju i pregled i čisšćenje ušiju.

Nešto na šta smo posebno ponosni i za šta mozemo reći da smo pioniri u našoj zemlji je tretman dlake protiv linjanja. Bilo da se radi o kratkodlakim psima, o psima sa dlakom poput labradora ili zlatnog retrivera ili o dlaci kakvu ima nemački ovčar ovaj tretman daje podjednako dobre rezultate. Zbog klimatskih promena, života u stanovima i drugih faktora dolazi do tzv perioda produženog linjanja, a neki psi se linjaju gotovo preko cele godine. Zbog toga smo pre desetak godina počeli sa primenom ovog tretmana i sa pronalaženjem pravog perioda, ritma i načina. Veliki broj vlasnika američkih stafordskih terijera, boksera, rotvajlera, dalmatinaca, bordoških doga, baseta, labradora, nemačkih, švajcarskih i belgijskih ovčara, kao i mešanaca i mačaka su nam najbolji pokazatelj da smo pronašli dobar put.

PET SHOP

Kod nas možete pronaći hranu i opremu sa preporukom proizviđača za prodaju isključivo u Pet Shop radnjama. Nekoliko najboljih proizvođača hrane, opreme, kao i vitamina i drugih preparata.

 

OSTALE USLUGE

- Pomoć pri nalaženju i odabiru šteneta
- Pomoć pri odabiru mužjaka za parenje
- Saveti oko izvođenja na izložbe
- Organizacija i izvođenje pasa na izložbe
- Šetanje pasa
- Istrčavanje i druge vrste priprema

Foto