Zatvori
PET SPOT Kućni ljubimci, pet shop Beograd

PET SPOT

Kućni ljubimci, pet shop Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedelja 09:00 - 21:00

GSP

  • Autobus: 511, 511N, 55, 551, 553, 56, 56l, 87, 89, 91, 92, Ada2, Ada3, Ada4, Ada5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Parking

Za zadovoljan i srećan život sa vašim ljubimcem, potrebna vam je podrška dobrog pet shop-a gde ćete imati veliki izbor proizvoda za sve potrebe vaših ljubimaca.

Iz tog razloga smo osnovali prvi Pet Spot supermarket u Novembru 2019., da bismo odgovorili na postojeće potrebe tržišta koje su zahtevale kompletnu ponudu za kućne ljubimce na jednom mestu. Kod nas možete pronaći sve proizvode poznatih i kvalitetnih brendova, na vašu radost i radost vašeg ljubimca.

Potrudili smo se da osmislimo naš Pet Spot supermarket na način koji je dinamičan i savremen i obuhvata uvoz, distribuciju i maloprodaju najraznovrsnijih proizvoda u svim domenima nege o kućnim ljubimcima. Tu su hrana, oprema, lekovi, proizvodi za negu i još mnogo toga za sve vrste kućnih ljubimaca. A kao dokaz našeg kvaliteta imamo i naš savršeno opremljeni pet zoo gde možete videti i nabaviti najzdravije i najveselije male ptice, ribice i druge male životinje.

Uvek nastojimo da našu odličnu ponudu proširimo i dopunimo da bismo održali korak sa potrebama naših mušterija i omogućili im najatraktivnije cene na tržištu. Često održavamo i veoma zanimljive promocije koje ne smete propustiti!

Pronađite naš Pet Spot supermarket u Mega Maxi prodajnom centru - koji je naravno pet-friendly - odmah pored Ade Ciganlije. Lako je doći do nas iz svih delova grada, a kupci koji voze do nas mogu iskoristiti besplatan parking za još više pogodnosti prilikom kupovine. Naravno posedujemo i onlajn prisustvo gde možete pronaći preko 5000 artikala.

Evropski standardi kvaliteta i poslovanja, ali i fokus na sreću ljubimaca i zadovoljstvo njihovog vlasnika su naše glavne odlike. Takođe uvek nastojimo da pružimo maksimalno poštovanje našim saradnicima i zaposlenima, oplemenimo društvo i očuvamo životnu okolinu.

Naše proizvode na akciji možete pogledati OVDE

Vaš Pet Spot.

Foto


Vrste plaćanja

Kartice