DR NESTOROV LEKARSKA ORDINACIJA

Lekarske ordinacije Beograd

Adresa: Vojvode Vlahovića 2/3, Voždovac
Beograd Telefon: 011/39606-59 // 061/619-3228
E-mail: m.nestorov@drnestorov.rs
Sajt: www.drnestorov.rs

4/ 5stars

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom 5. 05. 2014, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Osnovao ju je dr Marin Nestorov, sa idejom da pruži veliki dijapazon medicinskih usluga po prihvatljivim cenama, svojim komšijama i ostalim pacijentima.

Vizija na kojoj se temelji poslovna politika ordinacije, sadržana je u četiri reči koje čine poslovni slogan kuće:

„Poštovanje, razumevanje, etika, komunikacija”. Kada dolazite kod nas po pomoć, morate dobiti naše puno poštovanje zbog Vašeg izbora, razumevanje Vašeg problema i potreba, moralno-etički adekvatan stav prema potrebama najadekvatnijeg lečenja, i dobru komunikaciju na dalje. Najviši cilj nam je mnogo zadovoljnih pacijenata i širenje dobrog glasa.

Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje.

Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je i izuzetno dobro snabdevena apoteka „Novamedika”.

Pružamo usluge:

-Opštih i specijalističkih pregleda
-Ultrazvučne i dopler dijagnostike
-Laboratorijske dijagnostike
-Holter EKG/pritiska
-Kućnih poseta
- Urološki pregled 
- Kardiološki pregled popusti
- Sistematski pregled
- Skrining zdravlja 

 
Dr Marin Nestorov

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 08-20h
subota: 09-14h