Zatvori
LOVAC Lovačka kuhinja - divljač Beograd translate.Član 5 godina

LOVAC

Lovačka kuhinja - divljač Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 00:00
Utorak 09:00 - 00:00
Sreda 09:00 - 00:00
Četvrtak 09:00 - 00:00
Petak 09:00 - 01:00
Subota 09:00 - 01:00
Nedelja 09:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 24

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi

LOVAC U SRCU VRAČARA - Novine koje prate tradiciju!

U samom srcu Vračara, u centru Beograda, nalazi se nadaleko čuveni restoran Lovac, odlično mesto za ljubitelje divljači, nacionalne kuhinje i specijaliteta sa roštilja. Opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu čine Lovac pravom merom za pravu beogradsku kafanu.

Restoran Lovac je mesto koje neguje duh nasleđa i tradicije omiljenog mesta glumaca, pisaca i starih beogradskih umetnika. U duhu restorana koji decenijama postoji u Beogradu, mi smo nastavili poslovanje poštujući nasleđe i uvodeći novine koje prate tradiciju. U prelepom enterijeru prepunom lovačkih tajni, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na prirodni šumski ambijent, naši gosti uživaju u čašici toplog prijateljskog razgovora, prepušteni oazi mira, zadovoljstva i uživanja.

Restoran Lovac se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, na samo nekoliko koraka od gradske vreve koja se u našoj bašti nimalo ne oseti. Jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru, sa debelim hladom stare lipe, prijatan je ambijent ispunjen ukusom hrane i bogatim asortimanom pića.

Restoranska sala i bašta mogu da prime oko 250 gostiju. U Lovcu smo posebno ponosni na specijalitet Ćumur na stolu na kome se služi mešano meso servirano na malom vrelom roštilju na ćumur koji se donosi za sto.

Zahvaljujući dugoj tradiciji u pripremi jela od divljači, specijalnom pacu i tajnama naših kuvara, gosti Lovca se uvek rado vraćaju. U bogatoj ponudi sigurno ćete uživati u Lovačkoj korpici, meso jelena servirano u korpici od testa, jelenskom fileu na pireu od kestena i domaćim lovačkim kobasicama. Pored jela od divljači, priča se da imamo najbolje ćevape u gradu, najbolju gurmansku pljeskavicu i pečenje koje se topi u ustima.

Potpuno nov specijalitet, Pica pljeskavica, jelo je koje do sada sigurno niste probali! Jelovnik sadrži i razne vrste ribe pripremljene na neobičan način. Uz dobru hranu svakako idu i kvalitetna pića – špriceri od kvalitetnih domaćih vina i velik izbor domaćih rakija. Naš savet je da svoje gastronomsko uživanje završite Titovom krempitom sa Bleda, tufahijama ili šnenoklama. Dobro nam došli!

Aplikacija za smart telefone: 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intellex.restorani
https://www.appannie.com/apps/ios/app/fun-food-in-belgrade/ 


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi