Zatvori
BEAUTY S Manikiri, pedikiri Beograd translate.Član 10 godina

BEAUTY S

Manikiri, pedikiri Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 20:00
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi

Kozmetičko frizerski salon "S beauty" nalazi se u Požeškoj ulici broj 48, na teritoriji opštine Čukarica u Beogradu. Postojimo i radimo od 2009. godine, kao mesto koje Vam pruža najviši vid nege o Vašoj lepoti. Ističući Vašu jedinstvenost, želimo da Vam omogućimo da apsolutno zablistate i zasenite sve oko sebe.

Profesionalni tim naših kozmeticara i frizera poseduje višegodišnje iskustvo u radu i iza sebe ima izuzetno veliki broj zadovoljnih klijenata. Nastojimo da uz pomoć različitih tretmana u našem salonu istaknemo Vašu lepotu i uklonimo sve nesavršenosti koje kvare Vaš spoljašnji izgled.

U našem salonu "S beauty" Vas očekuju:

- frizerske usluge:
  * nano shot - revitalizacija i hidratacija kose
- kozmetičke usluge
- nadogradnja noktiju
- trajni frenč
- nadogradnja trepavica
- topla i hladna depilacija
- turbo solarijum
- manikir
- pedikir
- ruski manikir
- ruski pedikir
- tretmani lica:
  * dermapen
  * bb glow

U veoma prijatnom ambijentu našeg kozmetičko - frizerskog salona, dočekaće Vas naše ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da nakon naših tretmana budete u potpunosti zagovoljni izgledom Vaše kose, noktiju, kože lice i tela, kao i bojom tena. Koristimo isključivo kozmetičke preparate poznatih svetskih proizvođača, koji daju očekivane rezultate i doprinose iznad svega negovanom izgledu Vašeg lica i tela.

Budući da je imperativ modernog doba, atraktivan izgled pojedinca, težimo ka tome da ostvarimo Vaše snove i omogućimo Vam da se osećate prijatno u svojoj koži. Naš najveći uspeh ogleda se u tome da smo pronašli način da uspostavimo harmoniju Vašeg unutrašnjeg i spoljašnjeg bića, odgovarajući spremno na izazove novog doba.

Podarite Vašoj kosi, noktima i koži lica i tela, zadovoljstvo vrhunske nege od strane tima stručnih kozmetičara i frizera. 

Nadogradnja noktiju ili trajni frenč, izbor je na Vama, a naš je zadatak da Vaše nokte učinimo savršeno oblikovanim i sređenim.

Topla i hladna depilacija za besprekorno glatke delove Vašeg tela. 

Turbo solarijum i nadogradnja trepavica za Vaš zanosan izgled u svakom trenutku.