BEAUTY STUDIO MEGA SUN

Manikiri, pedikiri Beograd

Adresa: Kruševačka 37, Dušanovac
Beograd Telefon: 063/760-1955

4.5/ 5stars

Beauty studio Mega Sun pronaći ćete u Kuševačkoj ulici 37, na Dušanovcu, na teritoriji opštine Voždovac u Beogradu. Iako smo relativno skoro započeli sa svojim radom, iza nas je više od 10 godina iskustva u poslovima nege Vašeg lica i tela, što nas čini Vašim najboljim izborom. Nastojimo da zadovoljimo sve Vaše želje i potrebe, kako bi pre svega uklonili sitne nesavršenosti i istakli u prvi plan Vašu lepotu i jedinstvenost.

Usluge koje Vam pruža Beauty studio Mega Sun su:

MANIKIR I PEDIKIR

- korekcija noktiju
- gelovi u boji
- nadogradnja noktiju
- izlivanje noktiju
- trajni frenč
- estetski pedikir
- ojačavanje noktiju na nogama

DEPILACIJA

-  hladna depilacija
- topla depilacija (za intimne delove)

MASAŽE:

- relax masaža celog tela
- parcijalna masaža
- anticelulit masaža
- terapeutska masaža
- antistres masaža
- limfna drenaža

SOLARIJUM MEGASUN

- najnovija generacija solarijuma za Vaš preplanuli ten tokom cele godine

Naša misija je da pre svega Vi budete zadovoljni sopstvenim izgledom, odnosno uslugom koju smo Vam pružili. Štedeći Vaše vreme i novac, težimo ka tome da individualnim pristupom svakom od Vas, pokažemo da je moguće probuditi skrivenu lepotu.

Depilaciju u našem salonu lepote vršimo toplim i hladnim voskom po Vašoj želji, nakon čega istu ostavljamo savršeno mekom i glatkom. Ukoliko se opredelite za topli vosak, ujedno će isti poslužiti i kao piling za kožu, koja će postati baršunasto nežna.

Za savršen izgled Vaših noktiju u svakoj prilici, Beauty salon Mega Sun nudi vrhunski manikir i pedikir tretman, uz upotrebu profesionalnih lakova i gelova vodećih kozmetičkih kuća. Bilo da želite klasično nalakirane nokte u omiljenoj boji, gel lak, estetski pedikir, izlivanje ili nadogradnju noktiju, naš profesionalni tim se trudi da Vaše nokte dovede do savršenstva.

Ubrzan tempo života i sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi uslovio je činjenicu da je svakom pojedincu neophodna relaksacija. U našem salonu lepote, pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga, nudimo Vam sve vrste masaža od relax, parcijalne i anticelulit, do terapeutske masaže leđa.

Kontakt informacije:

Adresa: Kruševačka 37
Mobilni: 063/ 760 19 55