ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON

Manikiri, pedikiri Beograd

Adresa: Nikodima Milaša 15, Palilula
Beograd Telefon: 011/3294-731, 069/3294-731
E-mail: office@etrebelle.rs
Sajt: www.etrebelle.rs

4.5/ 5stars

Da li i vi želite zdravu zategnutu kožu i besprekoran ten? Da li želite odmah vidljive rezultate i samo najbolju negu za vas i vašu kožu? Ne gubite vreme i ne eksperimentišite već dođite odmah kod profesionalaca!

Naš salon u ulici Nikodima Milaša 15, na Paliluli, je miran kutak za negu vašeg lica i tela sa vrhunskim kvalitetom usluga u prijatnom enterijeru. Pored maloprodaje ekskluzivne i visokokvalitetne kozmetike nemačke profesionalne kompanije Etre belle pružamo i sledeće profesionalne usluge:
- tretmani lica (klasični, biološki, vitaminski, zlato-kavijar, anti ageing, hijaluron, kolagen, tretman protiv kuperoze, mezo terapija bez iglica...
- tretmani tela (relaks masaze, anticelulit masaze, pakovanja...)
- depilacija (hladna, topla, šećerna pasta)
- manikir (klasičan, SPA, gel lak...)
- nadogradnja noktiju i ojačavanje akrilom
- pedikir (estetski, medicinski, SPA, gel lak...)
- parafinsko pakovanje ruku i nogu
- šminkanje
- air tanning
- solarijum
- nadogradnja i minival trepavica

Osim kompletnog asortimana nemačke kozmetičke kompanije Etre belle, firma uvozi i distribuira i druge proizvode kao što su WILCO – JOJOBA ULJE, ERLINDA (Solingen-alati za pedikir i manikir za profesionalnu upotrebu), RUCK (alati i preparati za negu ruku i stopala), Jamaica Touch...
Svi proizvodi koje zastupamo, dolaze direktno iz fabrike na naše tržište. Sarađujemo isključivo sa kompanijama koje imaju jednu fabriku – tako da se ista kozmetika distribuira po celom svetu samo iz jednog lagera, nema podele na zapadno i istočno tržište tj. razlike u kvalitetu proizvoda.

Etre belle je ponosni član ASOCIJACIJE ZA UNAPREĐENJE I RAZVOJ KOZMETIKE SRBIJE čiji je jedan od osnivača i član upravnog odbora Snežana – Nena ZANG (vlasnik i direktor etre belle d.o.o) – verifikovani instruktor za kozmetiku i nadogradnju noktiju, internacionalni trener za MLM i Network marketing, sertifikovani instruktor za metode i logistiku otvaranja salona i SPA centara i sa preko 30 godina iskustva u kozmetičkoj branši Evrope i USA.

Programi u našim predavanjima u vezi kozmetike odnose se na negu lica i tela. Za one koji žele da unaprede sebe ili da se stručno usavrše, organizujemo kompletna predavanja u kojima će individualno proći svu tematiku.

Naglasak se stavlja na individualnom praktičnom radu i naravno našoj podršci nakon predavanja u vidu novosti ili pomoći pri rešavanju određenih problema.

Edukacija
Programi u našim predavanjima u vezi kozmetike odnose se na negu lica i tela. Za one koji žele da unaprede sebe ili da se stručno usavrše, organizujemo kompletna predavanja u kojima će individualno proći svu tematiku. Naglasak se stavlja na individualnom praktičnom radu i naravno našoj podršci nakon predavanja u vidu novosti ili pomoći pri rešavanju određenih problema.
Takođe pod nadzorom licenciranih edukatora i predavača u našoj školi možete završiti kurs za ugradnju noktiju i nail-art. Održavaju se početni i napredni kursevi uz individualni pristup i potpunu posvećenost svakom polazniku kako bi što bolje savladao zadani program. Svaki svršeni polaznik dobija međunarodni sertifikat kojim mi garantujemo da je savladao tehniku i metode rada.

Sajmovi
Redovno izlaganje na sajmovima kozmetike i sve veća posećenost na našem štandu, kao i sve mnogobrojnija orijentacija klijenata prema prirodnim preparatima, pokazuju da smo na pravom putu i da kvalitet proizvoda ne zavisi od hemije.Naši saradnici su redovni učesnici sajmova i predavanja u zemlji i inostranstvu, na kojima se stručno usavršavaju i to znanje u potpunosti primenjuju u svom radu.

Veleprodaja
U našem lageru koji stalno dopunjujemo se nalazi preko 20.000 proizvoda iz svih fabrika koje zastupamo i koji su Vam dostupni u veoma kraktom roku. Cenovna politika je takva da uvek ostavlja prostora da se ostvari egzistencijalna šansa sa našim proizvodima. Cene su stabilne i uz stalnu i široku ponudu spadamo u vodeće firme u branši. Ukoliko želite da postanete naš partner, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona i rado ćemo Vam predočiti Vaše šanse za kvalitetnu i profesionalnu distribuciju ovih ekskluzivnih proizvoda.

Konsalting
Posvećeni smo najvišim profesionalnim standardima u pružanju stručnih usluga i saveta i istovremeno usmereni na ostvarenje poslovnih interesa odabranih klijenata. Iskustvo i znanje naših autorizovanih konsultanata pretočeno je u podršku klijentima i konsalting u oblastima: strategije i organizacije poslovanja, procesa formiranja i uređenja Vaše kozmetičke kuće ili SPA centra, sistema obračuna, ostvarivanja interesa i povezivanja u pravljenju Vaše reputacije.

Marketing
Mi podržavamo Vašu prodaju kvalitetnim reklamnim materijalom kao i drugim marketing uslugama. Putem kataloga dobijate detaljne informacije o svim našim proizvodima koji su grupisani u više grupa u zavisnosti od njihove primene. U našem informativnom pismu, koje Vam šaljemo na mail, možete saznati brojne korisne informacije kako iz oblasti kozmetike tako i o našim proizvodima. U njemu Vam skrećemo pažnju na to koji su proizvodi trenutno na akciji, nove proizvode u pripremi, kao i druge informacije vezane za saradnju.

E-mail:

office@etrebelle.rs

info@etrebelle.rs

marketing@etrebelle.rs

nena.z@etrebelle.rs