Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON

ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON

Manikiri, pedikiri Beograd

Korisne informacije


Da li i vi želite zdravu zategnutu kožu i besprekoran ten? Da li želite odmah vidljive rezultate i samo najbolju negu za vas i vašu kožu? Ne gubite vreme i ne eksperimentišite već dođite odmah kod profesionalaca!

Naš salon u ulici Nikodima Milaša 15, na Paliluli, je miran kutak za negu vašeg lica i tela sa vrhunskim kvalitetom usluga u prijatnom enterijeru. Pored maloprodaje ekskluzivne i visokokvalitetne kozmetike nemačke profesionalne kompanije Etre belle pružamo i sledeće profesionalne usluge:
- tretmani lica (klasični, biološki, vitaminski, zlato-kavijar, anti ageing, hijaluron, kolagen, tretman protiv kuperoze, mezo terapija bez iglica...
- tretmani tela (relaks masaze, anticelulit masaze, pakovanja...)
- depilacija (hladna, topla, šećerna pasta)
- manikir (klasičan, SPA, gel lak...)
- nadogradnja noktiju i ojačavanje akrilom
- pedikir (estetski, medicinski, SPA, gel lak...)
- parafinsko pakovanje ruku i nogu
- šminkanje
- air tanning
- solarijum
- nadogradnja i minival trepavica

Osim kompletnog asortimana nemačke kozmetičke kompanije Etre belle, firma uvozi i distribuira i druge proizvode kao što su WILCO – JOJOBA ULJE, ERLINDA (Solingen-alati za pedikir i manikir za profesionalnu upotrebu), RUCK (alati i preparati za negu ruku i stopala), Jamaica Touch...
Svi proizvodi koje zastupamo, dolaze direktno iz fabrike na naše tržište. Sarađujemo isključivo sa kompanijama koje imaju jednu fabriku – tako da se ista kozmetika distribuira po celom svetu samo iz jednog lagera, nema podele na zapadno i istočno tržište tj. razlike u kvalitetu proizvoda.

Etre belle je ponosni član ASOCIJACIJE ZA UNAPREĐENJE I RAZVOJ KOZMETIKE SRBIJE čiji je jedan od osnivača i član upravnog odbora Snežana – Nena ZANG (vlasnik i direktor etre belle d.o.o) – verifikovani instruktor za kozmetiku i nadogradnju noktiju, internacionalni trener za MLM i Network marketing, sertifikovani instruktor za metode i logistiku otvaranja salona i SPA centara i sa preko 30 godina iskustva u kozmetičkoj branši Evrope i USA.

Programi u našim predavanjima u vezi kozmetike odnose se na negu lica i tela. Za one koji žele da unaprede sebe ili da se stručno usavrše, organizujemo kompletna predavanja u kojima će individualno proći svu tematiku.

Naglasak se stavlja na individualnom praktičnom radu i naravno našoj podršci nakon predavanja u vidu novosti ili pomoći pri rešavanju određenih problema.

Edukacija
Programi u našim predavanjima u vezi kozmetike odnose se na negu lica i tela. Za one koji žele da unaprede sebe ili da se stručno usavrše, organizujemo kompletna predavanja u kojima će individualno proći svu tematiku. Naglasak se stavlja na individualnom praktičnom radu i naravno našoj podršci nakon predavanja u vidu novosti ili pomoći pri rešavanju određenih problema.
Takođe pod nadzorom licenciranih edukatora i predavača u našoj školi možete završiti kurs za ugradnju noktiju i nail-art. Održavaju se početni i napredni kursevi uz individualni pristup i potpunu posvećenost svakom polazniku kako bi što bolje savladao zadani program. Svaki svršeni polaznik dobija međunarodni sertifikat kojim mi garantujemo da je savladao tehniku i metode rada.

Sajmovi
Redovno izlaganje na sajmovima kozmetike i sve veća posećenost na našem štandu, kao i sve mnogobrojnija orijentacija klijenata prema prirodnim preparatima, pokazuju da smo na pravom putu i da kvalitet proizvoda ne zavisi od hemije.Naši saradnici su redovni učesnici sajmova i predavanja u zemlji i inostranstvu, na kojima se stručno usavršavaju i to znanje u potpunosti primenjuju u svom radu.

Veleprodaja
U našem lageru koji stalno dopunjujemo se nalazi preko 20.000 proizvoda iz svih fabrika koje zastupamo i koji su Vam dostupni u veoma kraktom roku. Cenovna politika je takva da uvek ostavlja prostora da se ostvari egzistencijalna šansa sa našim proizvodima. Cene su stabilne i uz stalnu i široku ponudu spadamo u vodeće firme u branši. Ukoliko želite da postanete naš partner, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona i rado ćemo Vam predočiti Vaše šanse za kvalitetnu i profesionalnu distribuciju ovih ekskluzivnih proizvoda.

Konsalting
Posvećeni smo najvišim profesionalnim standardima u pružanju stručnih usluga i saveta i istovremeno usmereni na ostvarenje poslovnih interesa odabranih klijenata. Iskustvo i znanje naših autorizovanih konsultanata pretočeno je u podršku klijentima i konsalting u oblastima: strategije i organizacije poslovanja, procesa formiranja i uređenja Vaše kozmetičke kuće ili SPA centra, sistema obračuna, ostvarivanja interesa i povezivanja u pravljenju Vaše reputacije.

Marketing
Mi podržavamo Vašu prodaju kvalitetnim reklamnim materijalom kao i drugim marketing uslugama. Putem kataloga dobijate detaljne informacije o svim našim proizvodima koji su grupisani u više grupa u zavisnosti od njihove primene. U našem informativnom pismu, koje Vam šaljemo na mail, možete saznati brojne korisne informacije kako iz oblasti kozmetike tako i o našim proizvodima. U njemu Vam skrećemo pažnju na to koji su proizvodi trenutno na akciji, nove proizvode u pripremi, kao i druge informacije vezane za saradnju.

E-mail:

office@etrebelle.rs

info@etrebelle.rs

marketing@etrebelle.rs

nena.z@etrebelle.rs
 

Foto

ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON Manikiri, pedikiri Beograd
ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON Manikiri, pedikiri Beograd
ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON Manikiri, pedikiri Beograd
ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON Manikiri, pedikiri Beograd
ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON Manikiri, pedikiri Beograd
ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON Manikiri, pedikiri Beograd
ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON Manikiri, pedikiri Beograd
ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON Manikiri, pedikiri Beograd
ETRE BELLE KOZMETIČKI SALON Manikiri, pedikiri Beograd