FRIZERSKI SALON RUSIJA

Manikiri, pedikiri Beograd

Adresa: Deligradska 23
Beograd Telefon: 011/2688-656, 065/2701-063
E-mail: office@salonrusija.co.rs
Sajt: www.salonrusija.co.rs

4.5/ 5stars

Vlasnik ovog salona je gospođa Valentina Prostran koja je rođena u Rusiji, gde je stekla diplomu frizera. Njena specijalnost je podignuta duga kosa – punđa. Frizerski salon RUSIJA nalazi se u Deligradskoj ulici broj 23, u neposrednoj blizini Slavije. Nema domaćih ali ni međunarodnih seminara na kojima gospođa Valentina Prostan ne učestvuje. Na mnogobrojnim takmičenjima, osvojila je veliki broj nagrada i zaslužnih priznanja.

Najdraže priznanje joj je osvojeno šesto mesto na svetskom prvenstvu 2006. godine u Moskvi, u kategoriji podignute kose – punđe.

Najnovija dostignuća u nezi i stilizovanju kose gospođa Prostran primenjuje u svakodnevnom radu. Svaka frizura Valentine Prostran je jedno malo umetničko delo što je dokaz njenog profesionalnog odnosa prema poslu. Dođite u naš salon i pružite sebi priliku da zanosno i lepo izgledate.
PRVA, JEDNA I JEDINA KNJIGA KOJA JE IZAŠLA U SRBIJI!!!!!

Profesionalna knjiga za frizere!!!!!!
Knjiga Vas obučava kako se prave punđe, svečane frizure, frizure za venčanja, maturske frizure... Na jednom mestu možete se informisati kako se treba ponašati i kako treba tretirati dugu kosu. (knjiga sadrži kompletna opisivanja i step by step fotografije)

U salonu Rusija najviše pažnje se posvećuje nezi kose. Koriste se mnogobrojni preparati kako bi se poboljšao njen kvalitete i izgled. Poseban akcenat se stavlja na farbanu - oštećenu kosu.

U ovom ekskluzivnom salonu možete dobiti vrhunske usluge u nezi kose, ruku i tela (dubinska nega kose, manikir, pedikir, nadogradnja noktiju različitim tehnikama, depilacija, masaža...). Prate se najnoviji modni trendovi frizura za žene i muškarce.

Manikir i izlivanje noktiju:
- klasičan manikir
- nega ruku uz parafinske kupke i specijalne preparate
- nadogradnja gel tehnikom
- nadogradnja akril tehnikom
- zaštita prirodnih noktiju
- dekoracija noktiju
Pedikir

- parafinski tretman stopala
Depilacija
- hladnim voskom
- toplim voskom
Masaža

- radimo sve vrste masaža
Profesionalna šminka

Nadogradnja trepavica

FACEBOOK