BISNODE

Marketing Beograd

Adresa: Milutina Milankovića 7V, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/22-52-747, 011/22-52-740
E-mail: info@bisnode.rs
Sajt: www.bisnode.rs

4.5/ 5stars

Mi u Bisnode-u upravljamo poslovnim informacijama. Prikupljamo podatke, proveravamo ih i uređujemo prema potrebama tržišta.

Razvijamo alate koji pružaju sveobuhvatnu procenu tržišnih rizika i time nastojimo da zadovoljimo potrebe korisnika za jednostavnim i pravovremenim informacijama putem user-frendly alata.

Celokupnim rešenjima za kreditne, poslovne informacije i marketing pomažemo kompanijama da povećaju prodaju, minimalizuju rizike i troškove u poslovanju i donesu bolje poslovne odluke.

Naši brendovi Boniteti.rsPoslovna.rs i Portfolio Inteligence pružaju lako dostupan i sveobuhvatan pregled finansijskih i kreditnih informacija, kao i obradjenim informacijama o menadžmentu, vlasnicima, njihovoj prošlosti.

Upravljajući javno dostupnim informacijama koje prikupljamo, proveravamo i prilagođavamo potrebama korisnika, stvaramo dodatnu vrednost za unapređenje poslovanja. Naš cilj je da pomognemo preduzećima da povećaju prodaju, minimalizuju rizike i troškove te da donesu bolje poslovne odluke u svakodnevnom poslovanju.