Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FARCOM PROFESSIONAL

FARCOM PROFESSIONAL

Masaža Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 17:00
Nedelja 09:00 - 17:00

GSP

  • Autobus: 33, 48, 65, 77

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeFarcom profesionalni frizerski salon osnovan je uz dvadeset godina prethodnog iskustva i kroz produktivnu saradnju sa nizom odličnih frizerskih salona.

Od samog osnivanja uvek smo nastojali da se vodimo našim inovativnim idejama, ambicijama i konstantnim usavršavanjem. Iz tog razloga smo oduvek bili redovni posetioci brojnih manifestacija, seminara, sajmova i sličnih događaja vezanih za negu kose, da bismo unapredili svoja saznanja i metode.

Dokaz da naš rad i trud nije bio uzaludan su naši brojni redovni klijenti koji izlaze iz našeg salona sa osmehom i rado nam se vraćaju kada im ponovo zatrebamo i preporučuju nas voljenima.

S obzirom da razumemo da ponekad dobar frizer mora igrati pomalo i ulogu psihologa i saslušati klijentove muke i jade, naše osoblje je uvek ljubazno i raspoloženo za onoliko razgovora koliko ste voljni da pružite.

Frizura koju odaberemo za sebe je način da se izrazimo i prenesemo ostatku sveta svoju sliku samih sebe. Zbog toga je bitno da frizura odgovara crtama lica, ali i da se relativno lako održavaju jer tako prkose izazovima svakodnevnog života. Uvek odgovaramo na sve nove izazove i rado isprobavamo nove tehnike farbanja ili šišanja.


Sve usluge vezane za negu kose na jednom mestu.

Farcom Professional frizerski salon će se u potpunosti pobrinuti za vašu kosu u svakom pogledu. Nega kosa, šišanje, hairplex tretmani, nijansiranje (balayage), farbanje, tretmani protiv peruti i opadanja kose, CADIVEU keratin tretman.

Naša specijalnost i ono po čemu smo poznati je naša izvanredna balayage tehnika nijansiranja kose koju naši klijenti osobito vole i često traže.

Takođe pravimo i sve vrste frizura, od modernih punđi pa sve do formalnih frizura za velike događaje i svečanosti. Osobito volimo da pravimo frizure za mature i venčanja.

Da biste zaista bili u stanju da sve završite na jednom mestu, možete kod nas zakazati uz frizuru i profesionalnu šminku!

Ali ne gledamo da vam uštedimo samo vreme, već i novac. Naš Farcom Professional salon vam besplatno daje hranljivo kvalitetno provitaminsko pakovanje posle svakog pranja, tako da će vaša kosa dugo zadržati sjaj i svilenkast izgled.


Samo najbolje za vašu frizuru.

Samo zdrava i negovana kosa je lepa – mi se ovog pravila bez izuzetka pridržavamo.

Da bismo uvek ostali verni svojim klijentima i najstrožim principima rada, u našoj delatnosti koristimo isključivo proverene i profesionalne proizvode za kosu i farbe svetski poznatog brenda iz Grčke - FARCOM professional. Od farbi koristimo Expertia farbe koje dolaze u četiri različite palete i preko 300 nijansi uz funkciju pojačanog pigmenta, Arganovo ulje i hidro V keratin. Maksimalni sjaj i zaštita za vašu kosu, potpuna efektivnost protiv sedih vlasi i dugotrajan efekat bez ispiranja.

Foto

FARCOM PROFESSIONAL Masaža Beograd
FARCOM PROFESSIONAL Masaža Beograd
FARCOM PROFESSIONAL Masaža Beograd
FARCOM PROFESSIONAL Masaža Beograd
FARCOM PROFESSIONAL Masaža Beograd
FARCOM PROFESSIONAL Masaža Beograd
FARCOM PROFESSIONAL Masaža Beograd
FARCOM PROFESSIONAL Masaža Beograd
FARCOM PROFESSIONAL Masaža Beograd

Vrste plaćanja

Kartice