Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE

JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE

Masaža Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 22:00
Utorak 10:00 - 22:00
Sreda 10:00 - 22:00
Četvrtak 10:00 - 22:00
Petak 10:00 - 22:00
Subota 10:00 - 22:00
Nedelja 10:00 - 22:00

GSP

  • Autobus: 34, 44

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


JAI THAI - TRADICIONALNA TAJLANDSKA MASAŽA

Vekovnu tradiciju istočnjacke kulture nege duha i tela preneli smo za Vas na samo pet minuta od urbanog dela Beograda. Oprobajte po prvi put metode stare hiljadama godina u Jai Thai centru koji je alternativa za destinacije snova dalekog istoka gde se i dalje neguje kultura ocuvanja zdravlja, tela i duha koja se polako zaboravlja u savremenom i brzom nacinu zivota gde je akcenat na materijalnim vrednostima. Posvetite vreme sebi u mirnoj, opuštajućoj atmosferi koja ovo mesto čini savršenom egzotičnom oazom. Ulaskom u ovaj jedinstveni prostor koji je u celini osmisljen u stilu tradicionalnih tajlandskih hramova oseticete misticnu atmosferu nama dalekog orijenta.
U Jai Thai centru koji predstavlja sponu sa kulturom Tajlanda nudimo vam opuštajuće tretmane u kojima ćete uživati, a koji pomažu i u oslobađanju od negativnih posledica modernog načina zivota kao što su stres, iscrpljenost i gojaznost.

U autenticnom okruženju Jai Thai centra nalazi se i restoran internacionalne kuhinje, kao i impresivna café bašta, a ceo kompleks je kreacija svetski priznatog majstora dekorativnih umetnosti Ivana Kisoveca, čija dela možete bolje pogledati na sajtu www.ivokisovec.com
Luksuzni ambijent našeg hrama, jedinstven na našem podneblju, pruža širok spektar ponuda, kao što su:

tradicionalna Tajlandska masaža, Yoga Thai masaža, Aromaterapy i druge masaže kao i prirodni tretmani nege lica i tela.

Za sve naše tretmane koristimo potpuno prirodne sastojke sa Tajlanda dobijene od biljaka, cveća, voća i minerala. Različite vrste potpuno prirodnih ulja za masažu kao i mešavine esencijalnih ulja, lako se apsorbuju i ne izazivaju alergijsku reakciju. U Jai Thai centru, hramu blagostanja i harmonije, koristimo sledeća masažna ulja: masažno ulje za oslobađanje od stresa, detoksikaciju, povećanje energije, ulja za oblikovanje tela i masažna ulja za smanjenje bolova. Možete odabrati i masažno ulje koje Vam se najviše dopada i cija Vam mirisna nota najvise odgovara.
Tajlandska bazična masaža je drevna umetnost ocuvanja zdravlja tela. Uravnoteženjem energetskih tokova skeletne i mišićne strukture, majstori tradicionalne tajlandske masaže postižu apsolutni relaksacijski učinak. Taj učinak možda je najbolje interpretirao Arthur Lambert, osnivač i direktor ITM-a, najuglednijeg američkog naucnog instituta posvećenog očuvanju zdravlja ljudskog tela: “Tajlandska masaža pomaze vraćanju naših optimalnih telesnih i psiholoških performansi... Pomoću nje stičemo svest o vlastitoj neograničenoj moći postojanja i življenja. „ Puna sesija tradicionalne tajlandske masaže uključuje ritmički fizički pritisak s najrazličitijim izborom masažnih zahvata, neposrednog klasičnog masiranja kao i kiropraktičnog telesnog tretmana.


Jai Thai masaža (80 minuta) Kombinacija tradicionalne Thai masaže i masaže zagrejanim herbalnim kompresama. Klijent je obučen u specijalnu, laganu odeću preko koje se obavlja masaža, a na kraju se kompresama lagano pritiska celo telo, pri čemu se posebna pažnja obraća na bolna mesta. Pored toga što opušta telo i povećava fleksibilnost, Jai Thai masaža poboljšava kompletno stanje organizma. Eterična ulja u kompresama imaju blagotvoran efekat na nervni sistem čime se postiže jak opustajući i terapeutski efekat. Ovo je masaža koja omogućuje najbolju relaksaciju tela, uma i duha.


Anticelulit tretman zatezanja tela (80 minuta) Ova Thai masaža deluje na najproblematičnije delove tela sa ciljem preoblikovanja siluete. Vidljivo poboljšava tonus kože, povećava elastičnost, ubrzava cirkulaciju i ublažava znakove starenja. Ovaj tretman uključuje i nanošenje biljne anti-celulit maske, a klijent primecuje razliku u figuri već posle prvog tretmana. U cilju postizanja optimalnih rezultata, preporučuje se intenzivni program od osam tretmana.
Tretman tela ružama za usporavanje starenja (80 min) Poklonite svom telu novi sjaj kože specijalnom masažom. U ovom tretmanu se koristi krema za usporavanje starenja, a nakon toga maska za telo od celuloze na bazi ruže. Efekat ovog tretmana je podmlađena koza, ublaženi su znakovi umora i prevremenog starenja. Grudi i područje dekoltea dobijaju dodatni specijalni tretman.


Za naše tretmane koristimo prirodne tajlandske proizvode dobijene od ekstrakata biljke Belog Lotosa, Jasmina, Frangipanija i Zelenog čaja. Svi tretmani uključuju piling, masku, tonik i mleko.

Tretman svećama (50 min.) Ovo je opuštajuća i prijatna terapija za pročišćavanje i neverovatni ritual dubinske relaksacije. Pozitivno utiče na centar za ravnotežu i reguliše nesanicu. Sveća se nežno drži kraj ivice uha i stvara u njemu vakuum, izvlačeći ušni vosak, posledice infekcija i gljivice. Ovaj tretman se koristi za smanjivanje sinusne iritacije, glavobolja...


JAI THAI PAKETI:

Svaki Jai Thai Paket za parove uključuje herbalnu kupku,koja se takođe preporučuje pre svih masažnih tretmana radi poboljšanja cirkulacije krvi, zagrevanja i relaksacije umornih mišića. Koristimo različite Thai biljke,a Vi mozete odabrati svoju omiljenu aromu.

Thai tretman biljne kupke za dvoje (20 minuta)

Srce Tajlanda (100 min)

Medeni mesec (100 min.)

Glamur Istoka (70 min.)

Lux (100 min)

Moć i Energija (60min)

Mistična Lepota (15A0min)

Ostali programi za jednu osobu:

VODA (120 minuta) VATRA (140 minuta) VAZDUH (100 minuta) HARMONIJA (120 minuta) EXLUZIV (90 minuta)

Radno vreme:
- ponedeljak-nedelja: 10-22h

Foto

JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE Masaža Beograd
JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE Masaža Beograd
JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE Masaža Beograd
JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE Masaža Beograd
JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE Masaža Beograd
JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE Masaža Beograd
JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE Masaža Beograd
JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE Masaža Beograd
JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE Masaža Beograd

Vrste plaćanja

Kartice