Zatvori
JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE Masaža Beograd translate.Član 20 godina

JAI THAI - HRAM TRADICIONALNE TAJLANDSKE MASAŽE

Masaža Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 22:00
Utorak 10:00 - 22:00
Sreda 10:00 - 22:00
Četvrtak 10:00 - 22:00
Petak 10:00 - 22:00
Subota 10:00 - 22:00
Nedelja 10:00 - 22:00

GSP

  • Autobus: 34, 44

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom

Tajlandska masaža se vekovima primenjivala u narodnoj medicini jer su je smatrali načinom lečenja, a najbolje tehnike i pozitivni učinci se se prenosili isključivo usmenim putem, s generacije na generaciju. Predstavlja kombinaciju ajurvede, joge, kineske akupresure, kiropraktike i šiacu masaže.

Još od 2007.godine, kada je hram tradicionalne tajlandske masaže Jai Thai otvoren u Beogradu i Vi možete osetiti čari tajlandske masaže u autentičnom istočnjačkom ambijentu. Ulaskom u ovaj jedinstveni hram zakoračićete u sasvim drugu dimenziju u kojoj vladaju mir, tišina i spokoj, u kojoj je vreme zaustavljeno kako biste se u potpunosti prepustili sebi i svom unutrašnjem biću.

Metodama starim hiljadama godina terapeuti, skladnim i preciznim pokretima, tretiraju akupresurne tačke na telu otklanjajući sve energetske blokade koje je prouzrokovao nagomilani stres današnjeg brzog načina života, omogućujući bolji protok energije i uspostavljajući neophodnu ravnotežu.

U mističnoj atmosferi ovog raskošnog hrama možete uživati u bogatoj ponudi masaža: relaks masaže sa aromatičnim uljima, suve tajlandske tehnike sa istezanjem, parcijalne terapeutske masaže leđa, refleksološka masaža stopala... takođe su tu osvežavajuci tretmani za negu lica i tela kao i anticelulit masaže i specijalno osmišljeni paketi sa toplom kupkom za parove: Srce Tajlanda, Glamur Istoka, Mistična Lepota, Total Relaks...

Uz tihe zvuke orijenta i treperavi odsjaj sveća, čarobni dodir stručnih terapeuta povešće vas na put potpune relaksacije i regeneracije s kojeg ćete se vratiti opušteni ali puni životne energije, s osmehom na licu i ubeđenjem da su vam upravo otkrili dugo čuvanu tajnu života.

 


Vrste plaćanja

Kartice