Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MY DIVINE LOOK

MY DIVINE LOOK

Masaža Beograd
  • Adresa: Vojvode Milenka 50, Savski venac
  • Telefon: 064/977-0363

Korisne informacije


Kozmetički salon My Divine Look nalazi se na Savskom Vencu, u ulici Vojvode Milenka 50 u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo prvenstveno motivisani željom da Vam omogućimo adekvatan spoj spoljašnje i unutrašnje lepote.

Budući da jednaku pažnju kozmetički salon My Divine Look posvećuje onom što Vas na površini čini lepima, kao i unutrašnjim vrednostima pronašli smo najbolji način da istaknemo Vašu lepotu i jedinstvenost.

Kozmetički salon My Divine Look Vam nudi sledeće usluge:

NADOGRADNJU TREPAVICA

- nadogradnja svilenih trepavica tehnikom 1:1
- korekciju/dopunjavanje trepavica

Nadogradnja svilenih trepavica je polu-trajni postupak kojim se poboljšava kvalitet, gustina i dužina prirodnih trepavica.
Bezbolna metoda nadogradnje i produženje trepavica učinice da Vaš pogled zagolica maštu pripadnika jačeg pola, a Vaše samopouzdanje podigne na veći nivo. 

PEDIKIR

- estetski pedikir
- medicinski pedikir
- spa pedikir

TRETMAN TELA

IR tretman (infrared ćebe)

Tretman se bazira na zagrevanju tela do tačke znojenja, čime se otvaraju pore, izbacuju toksini i slobodni radikali, stimuliše se cirkulacija, a istovremeno i detoksikacija celog tela.

MANIKIR

Za savršen izgled Vaših noktiju u svakoj prilici, salon lepote MY DIVINE LOOK nudi vrhunski manikir i pedikir tretman, uz upotrebu profesionalnih lakova i gelova vodećih kozmetičkih kuća Crisnail i IBD. Bilo da želite klasično nalakirane nokte u omiljenoj boji, gel lak, estetski pedikir, izlivanje ili nadogradnju noktiju, naš profesionalni tim se trudi da Vaše nokte dovede do savršenstva.

- Klasičan manikir
- Izlivanje noktiju
- Nadogradnja noktiju
- Trajni lak

DEPILACIJA- hladna, topla

- nausnice
- polovina noge
- cele noge sa preponama
- ruke
- intimna zona

Depilacija hladna ili topla po Vašem izboru, učiniće da delovi Vašeg tela budi nežni i glatki na dodir. Efikasna depilacija hladnim ili toplim voskom prepuštena rukama naših stručnih kozmetičara najbolji je način da se lako rešite dlaka sa različitih delova tela.

Svojim radom kozmetički salon My Divine Look trudi se da Vam pomogne da u sebi pronađete ono nešto što Vas čini posebnima i pokrenete ga da radi za Vas. Želimo da Vam omogućimo da steknete samopouzadnje osećajući se lepo u svojoj koži. Samo jednakom brigom o spoljašnjem i unutrašnjem delu Vaše ličnosti bićete u stanju da zablistate.

Kontakt Informacije:

Adresa: Vojvode Milenka 50
Mobilni: 064/ 977 03 63
 

 

Foto

MY DIVINE LOOK Masaža Beograd
MY DIVINE LOOK Masaža Beograd
MY DIVINE LOOK Masaža Beograd