Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
RENOVATO ATELJE LEPOTE

RENOVATO ATELJE LEPOTE

Masaža Beograd

Korisne informacije


Sokovi od presnog voća i povrća će vam pomoći da se zdravije hranite, očistite organizam od toksina i vratite energiju i ravnotežu svome telu. Uvođenje presne hrane uz naše stručne savete, polako će postati vaš novi stil života.

Estetska medicina podrazumeva antiaging tretmane koji se izvode hijaluronskim filerima, mezokoktelima, dermapenom, hemijskim pilinzima, mezonitima, botoxom i drugim materijalima koji su ISO standardizovani. Korišćenje prirodnih i proverenih materijala je imperativ u našem poslovanju, a rezultat su naši prezadovoljni klijenti.

Masaže u Renovatu pomoćiće vašem telu da se opusti i prepusti stručnom timu fizijatara. Limfna drenaža, masaža stopala, relax masaža, parcijalna masaža (leđa, vrat, glava, noge).

Danas nam je mnogo lakše da se nosimo sa bolestima i procesima starenja, nego što smo  to znali u prošlosti. Svesni smo koliko je važno da vodimo računa o svom telu, do koje je mere kvalitetna ishrana korisna. Zdrava ishrana utiče na naš nivo energije, omogućava nam da se dobro osećamo  u svom telu i pozitivno utiče na viziju i stav koji zauzimamo u životu.

Često smo u prilici da čujemo kako termička obrada namirnica uništava enzime i menja sastav hranljivih materija. Zbog toga je važno naći načine koji nam omogućavaju da se hranimo sirovim namirnicama. Pripremanje sokova i smutija je odličan način da u ishranu uključimo voće i povrće. Uzmite šaku spanaća, dodajte jednu ili dve jabuke, ubacite ih u blender ili sokovnik i obezbedili ste sebi jedan originalni zeleni hranljivi napitak.

Ukoliko želite da izgubite na težini, da se borite protiv vrtoglavice, da se uhvatite u koštac sa bolestima ili da jednostavno uživate u dobrom zdravlju, oplemenite svoj život napicima napravljenim po mojim receptima.

Videćete da efekat neće izostati.

 

Foto

RENOVATO ATELJE LEPOTE Masaža Beograd
RENOVATO ATELJE LEPOTE Masaža Beograd