SALON LEPOTE LADIES M

Masaža Beograd

Adresa: Vladislava Bajčevića 29/14, Mirijevo
Beograd Telefon: 063/358-178, 011/342-84-31
E-mail: miroslava04.11momcilovic@gmail.com

4/ 5stars

Kozmetičko frizerski salon LADIES M nalazi se u ulici Vladislava Bajčevića 29/14 u Mirijevu na Zvezdari u Beogradu i predstavlja prostor za negu lica i tela koji Vam nudi visoko kvalitetu uslugu, po pristupačnim cenama.

U prijatnom ambijentu našeg salona pružamo Vam široku paletu frizersko-kozmetičkih usluga namenjenih isticanju Vaše lepote.

Želeći da Vašoj kosi i telu priuštimo vrhunski užitak, u našem radu koristimo najkvalitetniju kozmetiku renomiranih svetskih proizvođača koja postiže maksimalne rezultate.

Kod nas Vas očekuju:

Frizerske usuge

-feniranje od 300-500 din
-svečane frizure
-farbanje 2000din KEUNE farbama
-pakovanje i negovanje kose 1000din
-keratin 3000din

U frizerskom delu našeg salona možete se prepustiti iskusnim rukama naših frizera koji će se pobrinuti da Vaša frizura bude moderna i u skladu sa Vašim oblikom lica, kvalitetom i dužinom kose.

Takođe, naš salon je otvoren i za sve pripadnike jačeg pola koji žele da njihova frizura bude u skladu sa poslednjim modnim trendovima.

Za važne dane u životu kada želite da izgledate drugačije i primećeno, studio lepote Ladies M nudi Vam klasične i moderne svečane frizure.

Naše svadbene ili maturske frizure, kao i razne vrste pletenica, koje su izuzetno moderne, učiniće da zablistate pravim sjajem i da Vam se svi dive.

Tretmani lica i tela

- masaža lica
- oblikovanje obrva
- profesionalna šminka
- profesionalna šminka sa probom
- nadogradnja svilenih trepavica

Kako bi zablistali u punom sjaju, tu je naš profesionalni šminker koji će adekvatnom šminkom upotpuniti kompletan izgled u svim svečanim prilikama.

U našem radu koristimo profesionalnu šminku vrhunskog kvaliteta koju karakterišu moderne, nezaboravne i uzbudljive boje.

MANIKIR

- trajni frenč
- ojacavanje prirodnih noktiju
- nadogradnja noktiju
- izlivanje noktiju
- korekcija noktiju
- gel u boji

PEDIKIR

- lakiranje noktiju
- gelu u boji
- trajni frenč

U veoma prijatnom ambijentu našeg salona dočekaće Vas profesionalni tum naših frizera i kozmetičara koji poseduju višegodišnje iskustvo u radu i iza sebe imaju veliki broj zadovoljnih mušterija.

Najpristupačnije cene u gradu.

Salon lepote Ladeis M, Mirijevo, Zvezdara, Beograd.