PREMIUM EXCLUSIVE

Medicinska oprema, servisi Beograd

Adresa: Milentija Popovića 5, Hyatt Regency, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/44-22-090, 063/398-137
E-mail: office@premiumdesign.rs
Sajt: www.premiumdesign.rs

4/ 5stars

PREMIUM EXCLUSIVE je kompanija koja je ovlašćeni prodavac vrhunskih zdravstveno-terapeutskih proizvoda za spavanje, sedenje i hodanje. Prozvodi su namenjeni svim uzrastima. Mišljenja medicinskih stručnjaka su da su naši proizvodi veoma lekoviti kako u preventivi tako i u lečenju brojnih oboljenja. S druge strane, svojim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima se savršeno uklapaju u enterijer domova.
Koriste ih milioni ljudi širom sveta koji shvataju da je zdravlje iznad svega i brinu o sebi i svojim porodicama. Najčešći način rada naše kompanije je direktna prezentacija i distribucija jer na taj način možemo korisniku na licu mesta omogućiti da se upozna sa proizvodom. To je velika prednost za razliku od TV reklame, oglasa u novinama, internet prezentacija i drugih kanala promocije. Dodatni benefit za korisnike od ovakvog načina rada jeste da im omogućavamo prihvatljivu cenu zbog nižih troškova marketinga. Na ovaj način naši proizvodi nisu privilegija imućnih ljudi, već su dostupni svima, posebno jer se radi o zdravstvenim proizvodima.

Na tržištu postoji dosta sličnih proizvoda ali smo se mi izdvojili po odabiru materijala. Vodeći se zdravstvenim učinkom i periodom korišćenja, naši proizvodi imaju stručno proračunate sastave prirodnih materijala (gustina vune, količina srebra, kvalitet kašmira, gustinu memorijske pene, težinu i tkanje vune).

Zbog svih ovih karakteristika, u saradnji sa proizvođačem, obezbeđujemo garanciju od 10 godina.
Uverite se u kvalitet i priuštite sebi i svojim najmilijima vrhunske proizvode za zdrav život, udoban i miran san, neophodan za zdravlje Vas i Vaše porodice.

ZAŠTO RADIMO DIREKTNE PREZENTACIJE?
Najčešći način rada naše kompanije je direktna prezentacija i distribucija jer na taj način možemo korisniku na licu mesta omogućiti da se upozna sa proizvodom. To je velika prednost za razliku od TV reklame, oglasa u novinama, internet prezentacija i drugih kanala promocije. Dodatni benefit za korisnike od ovakvog načina rada jeste da im omogućavamo prihvatljivu cenu zbog nižih troškova marketinga.
Na ovaj način naši proizvodi nisu privilegija imućnih ljudi, već su dostupni svima, posebno jer se radi o zdravim  proizvodima.

Na tržištu postoji dosta sličnih proizvoda ali smo se mi izdvojili po odabiru materijala i zaštitili naše proizvode kod ovlašćenih državnih institucija. Vodeći se efikasnim učinkom i periodom korišćenja, naši proizvodi imaju stručno proračunate sastave prirodnih materijala (gustina vune, količina srebra, kvalitet kašmira, gustinu memorijske pene, težinu i tkanje vune).
Uverite se u kvalitet i priuštite sebi i svojim najmilijima vrhunske proizvode za zdrav život, udoban i miran san, neophodan za zdravlje Vas i Vaše porodice.

BOLJI ŽIVOT ZA VAŠE NAJMILIJE!
Svi smo skloni da živimo od danas do sutra. Dajemo nekoliko stotina evra za najnovije modele mobilnih telefona, kao i nekoliko hiljada evra za noviji automobil, ili još jedan sprat više na kući. O zdravlju, nažalost najčešće razmišljamo tek kada ga ozbiljno ugrozimo. 
Cilj naše kompanije je:

BOLJI ŽIVOT SVIH NAŠIH KLIJENATA I NJIHOVIH PORODICA I PRIJATELJA.

A dva načela kojima se vodimo prilikom prezentovanja: 

1. ZDRAV ČOVEK IMA MNOGO ŽELJA A BOLESTAN SAMO JEDNU - DA BUDE ZDRAV!

2. ČOVEK KADA NEŠTO ŽELI NAĐE NAČIN DA TO I OSTVARI - A KADA NE ŽELI NAĐE IZGOVOR!

MI SMO TU DA ZAJEDNO NAĐEMO NAČIN ZA VAŠ ZDRAVIJI ŽIVOT I KVALITETNIJI SAN!

UKOLIKO SAGLEDATE SVE ČINJENICE NA KOJE SMO VAS UPUTILI SIGURNI SMO DA ĆETE SHVATITI KOLIKO SU NAŠI PROIZVODI ZAISTA NEOPHODNI VAMA; VAŠOJ DECI; VAŠIM RODITELJIMA; BAKAMA I DEKAMA; UNICIMA I PRAUNUCIMA;

PRIJATELJIMA I SVIM OSTALIMA DO KOJIH VAM JE STALO.