Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 17℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 17℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STILEX

STILEX

Nameštaj Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 26, 30

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Kompanija STILEX iz Prijepolja je osnovana 1991. godine i jedna je od najuspešnijih firmi u Zlatiborskom okrugu za proizvodnju tradicionalnih vunenih prekrivača, jastuka, posteljina, štep-deka, prekrivača, ćebadi i drugih odevnih predmeta od vune. Stalnim usavršavanjem i modernizacijom proizvodnog procesa, STILEX je istovremeno razvijao proizvodnju kućnog tekstila i preradu domaćih tipova vune. Osnovna ideja kompanije je da ulaganjem u kvalitet svih proizvoda izrađenih od najfinijih vunenih vlakana i otvaranjem lanca maloprodajnih objekata, potrošačima u Srbiji ponudi prepoznatljive i kvalitetne proizvode. Široki asortiman čine visokokvalitetni proizvodi iz programa kućnog tekstila (dušeci, jorgani, posteljine, step-deke, prekrivači...), vunenog programa (jastuci, jorgani, naddušeci, jambolije), hotelski i medicinski program. 

Proizvodi:

-Jogi dušeci

-Ćebad

-Vuneni program

-Prekrivači

-Štep deke i jorgani

-Posteljina

-Oprema(ugostiteljstvo i zdravstvo)

-Ostala trgovačka roba

-Zaštitna i radna odeća

JOGI DUŠECI

Proizvod koji se standardno izrađuje u 11 različitih dimenzija i 6 kategorija kvaliteta i to: Ekonomik, Standard, Standard Plus, Lux, Delux Leto+Zima, Anti Stress; Memory titan.

U osnovi izrade gotovo svih kategorija je žičano jezgro dok se varijabilnost ističe u oblozi (vrstom i debljinom obloge) žičanog jezgra, pa na primer neki imaju jednu stranu obloge obogaćenu vunenom vatom (Leto+Zima) ili pak kompletan ram od sunđera debljine 10 cm (Anti Stress). Velika različitost se ogleda i u odabiru dezena i kvaliteta platna na licu dušeka pa se tako za Anti Stress koristi najkvalitetnije antialergijsko platno izrađeno u obliku navlake sa rajfešlusom tako da po potrebi može da se skida i pere. Generalno naši dušeci su dizajnirani da u nizu godina bez deformacija odole pritisku i obezbede vam komforan i lagan san

ĆEBE AMBASADOR:

Proizvod izrađen od 100% akrilnih vlakana visokog kvaliteta tkanja, prelepih boja i dezena. Namenski se koristi za pokrivanje i prekrivanje sedećih garnitura nameštaja.

ĆEBE VUNA:
Proizvod izrađen u prelepim ŠKOTSKIM karo dezenima sa resama. Kako sadrži preko 60 % vune ima veoma dobre grejne osobine u hladnim danima zime.

ĆEBE PAMUK:

Fino na dodir i prepoznatljivo po mekoći i nežnosti.

VUNENI PROGRAM

Obuhvata proizvode koji u svom sastavu sadrže većinski vunu, poput: vunenih jorgana, vunenih jastuka, vunenih nad-dušeka, vunenih jambolija.

Vuneni jorgani, jastuci i nad-dušeci se proizvode od najkvalitetnijeg pamučnog platna štepanog vunenom vatom od domaće prane vune velike rezistencije vlakana koja ovim proizvodima daje izuzetna termo-izolaciona, termo-regulaciona svojstva kao i što obezbeđuje veoma dobru cirkulaciju vazduha u letnjim danima i omogućuje vašem telu najbolji tretman tokom sna. 

Vunena jambolija je tradicionalno modni proizvod koji se naovim prostorima već dugo koristi za prekrivanje garnitura nameštaja a pored toga i kao podni ili čak zidni detalj. Izrađuje se od izuzetno belih opranih vuna i poseduje prelepe vunene rese (tzv. sečeni flor).

PREKRIVAČI

Flekeri (Krpare) su prekrivači za sedeće delove garnitura izrađeni od 100% prirodnih vlakana, u jedinstvenoj mešavini vunenih i pamučnih vlakana. Specijalno efektno BUKLE predivo daje ovim proizvodima jedinstven izgled a kvalitetna prirodna vlakna obezbeđuju prijtan osećaj i ambijent koji ne bledi ni tokom višegodišnje upotrebe.

Pored flekera posedujemo i razne vrste platnenih prekrivača štepanih i neštepanih od raznih vrsta platna poput mikropliša, dekorativnog platna, štampanog platna, satena i dr..Posedujemo prekrivače štepane za sedeće delove kao i prekrivače sa žabicama, sa lastikom... koji sedećim garniturama daju posebnu svežinu i dugotrajnu zaštitu od habanja.

ŠTEP DEKE I JORGANI

Štep deke nudimo u dve osnovne verzije: sa obe strane štepano platno, i sa jedne strane frotir a sa druge strane platno.

Punjenje je uglavnom sintetička vata (koflin) a osnovne dimenzije: 145x190, 160x190, 190x200

Jorgani imaju istu tehnologiju izrade kao i štep deke samo što se kod jorgana štepa platno sa obe strane (jednobojno ili dezenirano) i što se kod jorgana koristi deblje punilo. U jorganskom programu nudimo tri vrste punjenja i to: sintetički koflin, silikon, vuna.

POSTELJINA

Ovo je artikal koji nudimo u velikom varijeteu materijala i dezena,.
Materijali: šifon jednobojni, štampa klasična, štampa GOLD, krep jednobojni, krep štampa, pamučni saten, flanel, damast.

OPREMA ZA UGOSTITELJTVO

Jedna od širih kategorija proizvoda koja obuhvata:

ĆEBE HOTEL
100% akrilno ćebe dvobojno bez ikakvih dezena .

POSTELJINA BELA
pamučna posteljina od šifona bele boje izuzetnog kvaliteta završne obrade tkanine. 165x200, 200x200

ŠTEP DEKA BELA
štepana deka na čijem se licu koristi pamučno platno belo a sa naličja to može biti drugo platno jednobojno ili jednobojni frotir.

BADE MANTILI
atraktivan proizvod koji krasi kupatila prestižnih turističkih objekata širom sveta, izrađuje se od dvostranog frotira bele ili neke druge boje.

STOLNJAK
stolnjaci i nadstolnjaci visokog kvaliteta uvoznog damasta omogućuju učestalu upotrebu koja ne ostavlja ama baš nikakve tragove na tkanini.

PEŠKIR HOTEL
setovi peškira od belog frotira 450 gr/m2
sa gravurom HOTEL na sebi.

OSTALA TRGOVAČKA ROBA

Od ostale robe izdvajamo: KUHINJSKE KRPE, ZAVESE, DRAPERE, PEŠKIRE, STOLIČNICE, UKRASNE JASTUČIĆE, STOLNJAKE.

ZAŠTITNA I RADNA ODEĆA

Namenska izrada zaštitne i radne odeće prema potrebama i specifikaciji kupca.

Najčešći oblik proizvodnje je prema željenom uzorku. Imamo mogućnost ponude širokog dijapazona materijala, kako pamučnih tako i sintetičkih.

Foto

STILEX Nameštaj Beograd
STILEX Nameštaj Beograd
STILEX Nameštaj Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate