Zatvori
IMPERIUM SECURITY Obezbeđenje objekata Beograd translate.Član 5 godina

IMPERIUM SECURITY

Obezbeđenje objekata Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Detaljnije informacije možete naći na našem sajtu www.imperiumsecurity.rs

“Imperium Security” počelo je sa radom 2017. godine u delatnosti privatnog obezbeđenja. Posle godina tokom kojih je ova oblast bila loše ili nimalo regulisana zakonom, naša kompanija počela je sa radom pod punim zakonskim okvirima za našu delatnost.

Pratimo sve standarde i radne procedure u skladu sa zakonom o privatnom obezbeđenju iz 2017. godine jer smatramo da su zdravi temelji firme važni za njeno zdravo i kvalitetno poslovanje, što nas izdvaja od drugih kompanija u ovom polju.

Radimo uz punu sigurnost i profesionalnost uz sve potrebne licence i dozvole, uključujući licencu za pružanje fizičke zaštite, procenu rizika u našoj delatnosti, održavanje reda na okupljanjima i događajima i mnoge druge.

Nudimo sledeće usluge:
- obezbeđenje objekata
- redarsku službu
- procenu rizika
- mobilno obezbeđenje
- obezbeđenje ličnosti

Takođe posedujemo KOC opremljen po najsavremenijim standardima na raspolaganju našim klijentima non-stop.

Procena rizika je jedan od najvažnijih standardizovanih procesa u našoj delatnosti i sadrži tri faze koje Vam podrobno objašnjavamo uz prikaz slikama i odgovore na sva pitanja. Uvek se trudimo da ne radimo šablonski već da svoje usluge prilagođavamo Vašim potrebama.

Kako je procena rizika profesionalna usluga, prirodno za tu svrhu angažujemo obučene i stručne konsultante za tu delatnost koji imaju iskustvo i pouzdanost u radu i u stanju su da uspešno primene nacionalni standard SRPS AL.2.003.

Zahvaljujući svemu navedenom, možemo sa sigurnošću da kažemo da nudimo najkvalitetnije usluge procene rizika što nam dozvoljava da na najefikasniji način primenimo sve mere tehničkog i fizičkog obezbeđenja za Vaše potrebe.

Iako se uvek i u potpunosti pridržavamo svih zakonskih načela i normi, ipak razumemo da naši klijenti imaju različite potrebe i trudimo se da im se prilagodimo na najbolji mogući način da bismo Vam pružili idealne usluge:
- Identifikacije rizika
- Analize rizika - svih mogućih situacija i ishoda protiv kojih bi trebalo preduzeti bezbedonosne mere
- Procena rizika - ukratko rečeno odlučujemo da li je trenutni faktor rizika prihvatljiv i samo je potrebno registrovati i pratiti ga ili su potrebne mere da se on eliminiše, umanji i slično.

Posle toga, definišemo kakav sistem tehničke ili fizičke zaštite je najbolji za Vaše potrebe ili pak tražimo načine da dovedemo Vaš postojeći sistem na prihvatljive standarde. Uvek se trudimo da ograničimo ili eliminišemo dodatne troškove i uštedimo Vaš novac i vreme. Računamo i verovatnoću i posledice rizika uz pregled načina na koji ga možete umanjiti ili eliminiati. Tu su uključene sve vrste rizika predvićene standardom SRPS AL.2.003 i propisima za Vašu konkretnu delatnost.

Uz sve to, takođe Vam sugerišemo najbolju vrstu sistema bezbednosti za Vaše potrebe koji možete ostvariti - ako je moguće - kroz Vaše postojeće resurse bez dodatih troškova.
Naše cene su razumne i atraktivne, ali ih dodatno prilagođavamo Vašim mogućnostima i veličini Vaše organizacije ili objekta zaštite.

Održavanje i čišćenje objekata

Ako vam je potrebno redovno ili generalno održavanje ili čišćenje za vaš objekat, rado ćemo vam pružiti najbolje usluge tog tipa na tržištu uz polisu PROFESIONALNOST I STRUČNOST: Cenimo sopstveno a naravno i vreme naših klijenata i zato uvek nastojimo da pružimo nakvalitetnije usluge u najbržem mogućem roku.

U radu upotrebljavamo isključivo visoko-kvalitetne profesionalne mašine za pranje tepiha i pranje i poliranje tvrdih površina poslednje generacije, uz najkvalitetnija sredstva za najbolji mogući efekat. Izvanredan kvalitet usluga, stručan tim, atraktivne cene i brojne mogućnosti plaćanja učinili su nas favoritom svih naših klijenata. 

Foto