Zatvori
ADUT KOZMETIČKI SALON Oprema za salone lepote Beograd translate.Član 10 godina

ADUT KOZMETIČKI SALON

Oprema za salone lepote Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Trideset godina postojanja

Kozmetički salon “Adut” uspešno radi već 30 godina. Nalazi se u ulici Milana Rakića 36a (preko puta Šeste beogradske gimnazije). Naš tim čine Ljiljana Vilotić (35 godina iskustva), Dragana Višnjič (25 godina iskustva), Bojana Glumac (16 godina iskustva) i Marija Rakić (6 godina iskustva).

Svoje znanje stalno obnavljamo i unapređujemo u skladu sa savremenom svetskom kozmetologijom. Trudimo se da sve inovativne tehnologije uspešno pratimo kako bismo zadovoljili potrebe vernih dugogodišnjih klijenata.

Zašto bi trebalo da dođete kod nas?

Atmosfera u salonu je “domaćinska”. Naši klijenti kažu: “prava porodična”. Negujemo stari duh beogradskog gostoprimstva. Trudimo se da se svako dete, devojka, žena ili gospođa u godinama oseti prijatno u našem prostoru. Jedino tako možete uživati u kozmetičkim tretmanima.

Način rada u salonu

Pre pružanja bilo koje kozmetološke usluge nastojimo da objasnimo klijentu kakvo je stanje njegove kože lica, tela ili noktiju. Zajedno odlučujemo koju vrstu tretmana je najbolje primeniti vodeći računa o vašem budžetu. Ne brinite, kod nas postoje tretmani za “svačiji džep”, a uz to da se ne izgubi na kvalitetu rada. Koristimo profesionalnu kozmetiku poznatih svetskih brendova kao što su: Dermalogica, Janssen, DIBI, Clayton Shagal, Colway, Jessica, Morgan Taylor…

Saveti za negu kože kod kuće

Nakon završenog tretmana pomognemo klijentu da odabere adekvatnu kremu za svakodnevnu negu, savetujemo mu kako da otkloni gljivična oboljenja na noktima ili čime da tretira određene anomalije.

Budući klijenti


Nikada nije kasno da počnete sa negom vašeg lica i tela. Javite se na broj 064/261 20 63 ili 011/2411 933 i zakažite svoj tretman. Garderoba je prolazna, a lep izgled treba zadržati što duže. Kako kaže naša klijentkinja R. Pajić: “Negovala sam se ceo život pa me sad u poznim godinama ne oslovljavaju babom već gospođom”.

S poštovanjem
salon Adut

 kolagencentaradut