Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MAJSTOR BOB

MAJSTOR BOB

Opremanje dečijih igraonica i igrališta Beograd

GSP

  • Autobus: 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308, 311, 20, 50
  • Tramvaj: 5, 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Majstor Bob je preduzeće, odnosno udruženje zanatlija koje se bavi proizvodnjom i opremanjem dečijih igraonica, rođendaonica, vrtića... kako unutrašnjeg tako i vanjskog prostora. Materijali i gotovi elementi su isključivo domaćeg porekla i poseduju svu dokumentaciju što se tiče sertifikata, garancije i roka upotrebe. U našoj proizvodnji možete naći širok asortiman proizvoda i naravno, sve na jednom mestu što je potrebno za opremanje objekata. Dajemo kompletna rešenja, a i radimo po sistemu ključ u ruke.

Tim pravih stručnjaka (stolar, bravar, tapetar, užar, šnajder) uz pomoć arhitekte-dizajnera iskoristiće svaki, pa i najmanji kutak u Vašem prostoru.

Po Vašim željama, a našim idejama u mogućnosti smo da pružimo maksimalno zadovoljstvo Vašim mališanima!

Uz najzanimljivije igre, prepreke, sprave, tobogane, tramboline, viseće mostove, mreže i zidove za penjanje, i još mnogo toga garantujemo Vašim klincima da će se izuzetno lepo zabaviti, ali i razviti smisao za sport, motoriku i drugarstvo.

Naše igraonice daju mogućnost svakom mališanu da od ulaska, uz pomoć mašte, prolazeći kroz sve nivoe, započnu uvek novu avanturu i osmisle u sebi novu priču želeči da što duže traje i što pre opet da se vrate.

Garanciju našeg kvaliteta potvrđuju zadovoljni klijenti širom Srbije i regiona, počev od Beograda, Niša, Pirota, Zrenjanina, Negotina, Pazove, Sarajeva, Brčkog, Banja Luke, Podgorice, Kotora, Budve, Nikšića, ...

Najoriginalnija i jedinstvena rešenja naćićete kod nas, jer mi nikad ne pravimo dve iste igraonice, svaka je posebna priča za sebe!!!

I što je najvažnije ne postoji ništa od kineskog materijala u našoj proizvodnji.

ODLUČITE SE ZA NAS!

Hajde da se igramo o maštamo, čuda da pravimo zajedno, jer i mi još nismo odrasli.

Foto

MAJSTOR BOB Opremanje dečijih igraonica i igrališta Beograd
MAJSTOR BOB Opremanje dečijih igraonica i igrališta Beograd
MAJSTOR BOB Opremanje dečijih igraonica i igrališta Beograd